Tablet-tietokoneet

Veikolta löydät laajan valikoiman tablet-tietokoneita ja tarvikkeita parhailta merkeiltä kuten Apple, Samsung, Lenovo ja Huawei! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Löydä tabletit ja iPadit kaikkeen käyttöön

Pysy yhteyksissä ja nauti viihteestä iPadien ja tablettien avulla

Tabletit ovat käteviä monikäyttöisiä tietokoneita, joita löytyy laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin työstä viihteeseen ja mobiilipelaamiseen. Eipä ole ihme, että niiden suosio kasvaa koko ajan. Halusitpa sitten tehdä töitä tien päällä, katsella elokuvia lennon aikana tai pelata uusimpia pelejä, Veikon Kone tarjoaa erilaisia ​​iPadeja ja tabletteja jokapäiväiseen käyttöön ja edulliseen hintaan tarpeidesi mukaan. Tietysti kaikilta luotetuilta valmistajilta kuten Apple, Samsung, ja Lenovo. Uusimmat ja kuumimmat tabletti tarjoukset löydät verkkolehdestämme.


Tablet teknologiat

Nykyään tabletit eivät ole vain e-kirjojen lukemiseen tai sähköpostin selailuun tarkoitettuja kevyitä tietokoneratkaisuja. Sen sijaan ne ovat entistä tehokaampia voimanpesiä, joista löytyy niin uusimpiin peleihin tarvittavaa prossessointitehoa kuin suuret määrät tallennustilaa erilaiselle medialle. Myös niiden näytöt ovat entistä korkeampi resoluutioisia, jolloin Full HD tai jopa sitä korkeamman tason elokuvien ja sarjojen katsominen tulee kyseseen. Ja jos katsot elokuvia mielellään suoratoiston kautta niin tabletteja löytyy niin pelkästään Wifin kautta yhdistettäviä kuin oman SIM-kortin omaavia malleja. 


Minkälainen tabletti?

Hyvä tapa aloittaa tabletin haku on tunnistaa mihin käyttöön se on tulossa. Etsitkö sitä mobiilipelaamiseen? Tai e-kirjojen lukuun? Tai ehkä graafikon tablettia, joka auttaa luovassa prosessissa? Ehkä toivot vain kätevää laitetta sosiaalisen median seuraamiseen tai elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun. Kaikille näille käyttötarkoituksille on nykyään tablet-vaihtoehtoja mutta erityistä huomiota kannattaa kiinnittää käyttöjärjestelmään.


Applen iPad tabletit

Kun Apple julkaisi ensimmäisen iPadin vuonna 2010, se muutti tablettimarkkinoita yön yli. Applen tyylikäs ja tehokas tabletti osoitti, että älypuhelimen ja kannettavan välinen markkinarako oli sijoituksen arvoista ja jatkuvasti innovatiivinen iPad-sarja tarjoaa edelleen tyylikkäitä vaihtoehtoja jokaiseen käyttöön. Aina perus iPadista huipputehokkaaseen iPad Pro malliin ja tietenkin myös vähemmän vaativaan käyttöön iPad Air ja iPad mini mallit.


Android vastineet

Android-tabletit ovat kevyitä ja erittäin kannettavia, joten ne ovat kätevä vaihtoehto kannettavalle tietokoneelle kun olet liikkeessä. Jokaisessa Android-tabletissa on Googlen helppokäyttöinen Android-käyttöjärjestelmä ja intuitiivinen kosketusnäyttö. Google Playsta on niihin saatavana uskomattoman monipuolinen valikoima sovelluksia, joten riippumatta siitä mitä haluat tabletilla tehdä, löydät varmasti sovelluksen tekemään sen. Android tabletteja ovat esimerkiksi Samsungin erilaiset Galaxy Tab mallit sekä Lenovo Tab tabletit.


Tablet-tarvikkeet kaikkeen tarpeeseen

Tietysti tableteille tarvitaan myös erilaiset lisälaitteet, jotka tuovat lisäpotkua niiden käyttöön arjessa. Veikon valikoimasta löydät niin erilliset näppäimistöt kuin suojakalvot, ja suojakotelot. Näillä varmistat ettei selaaminen, mobiilipelaaminen, tai sarjojen katselu koskaan lopu kesken ja etteivät pikkuvahingot haittaa menoa. Myös lisätallennustilan saat tarvittaessa Veikolta muistikorttien muodossa. Vaikka tableteissa onkin nykyään entistä parempi äänentoisto niin viihdekäyttöön voi olla hyvä kuitenkin ostaa myös laadukkaat kuulokkeet, jotta katselu- ja kuuntelukokemuksesta tulee entistä mukaansa tempaavampaa. Löydät valikoimastamme niin perinteiset korvan päälle tulevat kuulokkeet niin langallisena kuin langattomana kuin kätevät täysin langattomat kuulokkeet