Edestä täytettävät pesukoneet

Laaja valikoima pesukoneita uusimmalla tekniikalla ja laadukkaimmilta merkeiltä: Bosch, Samsung, Miele, Husqvarna, Cylinda, Siemens, Asko, Electrolux... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tehokkaat edestä täytettävät pesukoneet

Laaja valikoima pesukoneita laadukkaimmilta merkeiltä

Haluatko edestä täytettävän pesukoneen pieneen kotiin tai suureen perheeseen? Automaattisella pesuaineen annostelulla ja automaattiohjelmilla tai Wi-Fi:llä ja sovellushallinnalla? Ehkä arvostat halpaa hintaa ja energiatehokkuutta? Tai kenties haluat ominaisuudet, kuten ajastuksen, pikapesun ja hiiliharjattoman moottorin? Me Veikon Koneella autamme mielellämme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan pesukoneen pienemmistä 6 kg pesukapasiteetin koneista aina kaiken kattaviin yli 10 kg pyykkiä peseviin koneisiin ja 1200 kierroksen linkouksesta aina 1600 kierroksen tehopesukoneisiin. Tietenkin kaikilta luotetuimmilta valmistajilta kuten Husqvarna, Electrolux, Miele, Whirlpool, Bosch, Samsung, Asko, ja Cylinda. Katso myös Veikon tarjouslehti, josta löydät viimeisimmät kodinkone- ja pesukonetarjoukset!


Pesukoneet ja energia

Mallista riippumatta suosittelemme, että katsot aina energiamerkintää. Pesukoneesi kuluttaa sekä energiaa että vettä, mikä vaikuttaa niin omaan talouteen kuin tietenkin myös ympäristöön. Energiamerkinnän avulla saat kaiken tarvitsemasi tiedon pesukoneesi energiatehokkuudesta. Siitä näet muun muassa mikä energialuokka pesukoneella on, kuinka paljon energiaa se kuluttaa vuodessa, sekä sen pyykkikapasiteetin ja äänenvoimakkuuden.


Uudet energiamerkinnät

Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, josta johtuen pesukoneiden energialuokka voi nyt olla asteikossa alempana. Tämä jättää tilaa energiatehokkuuden edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Käytä pesukonetta viisaasti

Kun olet ostanut pesukoneesi on olemassa helpppoja tapoja hallita, kuinka paljon energiaa ja vettä pesukoneesi kuluttaa. Pese aina täysi koneellinen, muuten kone kuluttaa tarpeettoman määrän vettä ja energiaa pyykin määrään nähden. Onko pyykkisi vain vähän likaista? Alenna lämpötilaa energian säästämiseksi.


Muut pyykinpesuvaihtoehdot

Veikon Koneelta löydät tietenkin myös kompaktit päältä täytettävät pesukoneet, jos esit pienempään tilaan sopivaa pesukonetta. Samoin meiltä saat niin kuivaavat pesukoneet kuin erilliset kuivausrummutkin, jotta kaikki pyykinpesuun tarvittava laitteisto tulee kerralla hoidettua. Pesukoneet ja kuivasrummut löydät kätevästi pesutorneina, joilla säästät selvää rahaa.


Pesukoneen asennus ja vanhan poisvienti

Uutta pesukonetta ostaessa voit valita Veikon palveluista niin pesukoneen käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin pesukone tuodaan kätevästi suoraan omaan kylpy- tai pesuhuoneeseen vanhan tilalle ja pääset suoraan pesemään pyykkisi ilman viiveitä. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.