Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Silitysraudat ja höyrysilitysraudat


Silitysraudat ja silityskeskukset

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman silitysrautoja ja silityskeskuksia jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Meiltä löydät yksinkertaisemmat silitysraudat, kuin myös edistyneemmät höyrysilitysraudat. Tietenkin kaikilta luotettavilta valmistajilta kuten Tefal, Philips, Electrolux ja Braun.

Laadukkaat höyrysilitysraudat

Hyvällä silitysraudalla tai höyrysilitysraudalla on nopeaa ja vaivatonta silittää lakanoita ja vaatteita. Veikon Koneelta löydät tietenkin sinulle sopivan silitysraudan, etsitpä perinteistä silitysrautaa, höyrysilitysrautaa tai silityskeskusta. Uudet silitysraudat lämpenevät nopeasti, tarjoavat mukavan käyttäjäkokemuksen suurella vesisäiliöllä sekä huomattavasti enemmän turvallisuutta automaattisella virrankatkaisulla.

Muut vaatehuolto tuotteet

Silitysrautojen lisäksi, Veikolta löydät kaiken mitä tarvitset vaatehuoltoon kuten vaatehöyrystimet, silityslaudat ja tarvikkeet, sekä pesu- ja huuhteluaineet. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.

Copyright © 2021 Veikon Kone