Uunit ja keittotasot

Suuri valikoima keittotasoja, kompakti- ja erillisuuneja. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Erillisuunit ja keittotasot kaikkeen käyttöön

Laadukkaat uunit ja keittotasot

Uunit ja keittotasot ovat joka kodin perusvarusteisiin kuuluvia kodinkoneita, joilla ruoanlaitto sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti persoonallisemmassakin keittiössä. Veikon Koneelta löydät erilliset uunit ja keittotasot jokaiseen tarpeeseen kuten kompaktiuunit, erillisuunit, isot ja pienet keittotasot, kaasuliedet sekä muut liedet ja uunitasot. Perusmalleista aina huippuominaisuuksilla varustettuihin uutuuksiin kunnianhimoisempia kotikokkeja varten. Alan tunnetuimmat tuotemerkit Husqvarnasta, Samsungiin ja Electroluxiin toimivat laadun takeena ja pitävät huolta tyytyväisyydestä. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Erillisuunit ja kompaktiuunit

Nykypäivän moderneissa sisäänrakennettavissa erillisuuneissa on monia teknisiä ominaisuuksia sekä ruoanlaittoon että puhdistukseen. Pidätkö leipomisesta? Silloin erillisuuni, jossa on kiertoilmatoiminto voi olla täydellinen valinta sinulle. Tämän toiminnon avulla lämpö jakautuu tasaisesti koko uuniin ja saat täydellisesti paistetut leivonnaiset. Vaativimmille kotikokeille uuni, jossa on paistolämpömittari tai höyrytoiminto voi olla oiva valinta. Tai ehkä integroitu mikrotoiminto houkuttelee? Veikolta löydät kaiken tämän ja enemmän. Valitse sinulle ja omaan ruoanlaittoon parhaiten sopiva vaihtoehto täältä.


Induktio ja keraamiset keittotasot

Veikon Koneen laajasta keittotasojen valikoimasta löydät sekä induktio- että keraamiset tasot. Näitä löytyy eri mitoilla ja keittoalueiden lukumäärällä, jotka varmasti sopivat joka keittiöön. Monet tasoista ovat joustavilla keittoalueilla varustettuja jolloin, niitä voidaan yhdistää ja sovittaa käytettävän pannun mukaan. Tehostin toiminnoilla puolestaan voit saada ylimääräistä tehoa yhdelle tai useammalle keittoalueelle ja ajastuksella saat turvallisuutta. Ennen kuin ostat sisäänrakennetun keittotason on tiedettävä, kuinka suuri keittotason tulee olla. Veikon valikoimasta löydät malleja, joiden leveys on kätevä alle 40 cm, kattavampi 60 cm tai jopa suuri yli 60 cm.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä uuteen lattialieteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin ja uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut.


Autamme mielellämme oikean lattialieden valinnassa

Jos haluat keskustella lieden valinnasta tarkemmin myyjän kanssa, tervetuloa myymälään! Lähimmän Veikon Kone -myymälän löydät myymälälistalta. Myös asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, yhteystiedot löydät täältä.