Koti

Parhaat merkit ja suuri valikoima imureita, puhdistimia, ilmalämpöpumppuja ja muita kodin tuotteita aina edulliseen hintaan. Etsitpä sitten tuotteita itsellesi tai lahjaksi, voit noutaa ne lähimmästä Veikon Koneen myymälästä, tilata suoraan kotiin tai lähimpään noutopisteeseen. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Kaikki koneet ja tarvikkeet kodinhoitoon

Siivoustarvikkeet ja kodinhoitotuotteet

Veikon Koneen laajasta valikoimasta saat varmasti kaikki kodinhoitoon tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Tarvitsitpa uutta imuria, muuta pesuria, parannusta sisäilman laatuun, silitystarvikkeita, tai vaikkapa sähköpotkulautaa kätevään kulkemiseen kaiken löydät Veikon sivuilta. Tietysti myös grillit kesäpihan ruoanlaittoon sekä niiden tarvikkeet ja jos kokkaat mieluummin sisällä niin pannut, kattilat, ja aterimet ovat osa kattavaa kodintarvikkeiden tarjontaa. Kaikki tunnetuimmilta valmistajilta, jotta voit luottaa laatuun. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Imurit ja muut pesurit

Jotkut pitävät siivoamisesta, toiset eivät mutta meidän kaikkien on kuitenkin loppujen lopuksi hoidettava hommat. Veikolta lähtee mukaan huippuluokan imurit, jotta siivoaminen on vähintään helppoa ellei peräti hauskaa. Pienet rikkaimurit, kätevät varsi-imurit, perinteiset imurit pölypussillisina ja ilman, sekä siivoamisen automatisoivat robotti-imurit. Klikkaa imurivalikoimaan ja etsi omasi! Jos tarvitset pinttyneempään likaan höyrypesuria tai haluat pestä ikkunoita vähemmällä vaivalla, löydät koneet molempiin täältä.


Sisäilma

Pidä huolta kodistasi ja terveydestäsi pitämällä huolta sisäilmasta. Tuotteet kaikkeen sisäilman ylläpitoon ilmanpuhdistuksesta kosteudenpoistoon, kosteutukseen, lämmityksen, viilennykseen ja muuhun. Myös pohjoisen ankariin sääoloihin kehitetyt ilmalämpöpumput hyvänä vaihtoehtona muille ilmastointi- tai lämmityslaitteille. Tutustu siis kattavaan valikoimaan laadukkaimpia sisäilmaratkaisuja.


Vaatehuolto

Kun pyykinpesukoneet ja kuivasrummut on hankittu ja vaatteet tulleet pestyksi, on seuraavaksi huolehdittava niiden kunnosta parhaalla mahdollisella tavalla. Veikolta etsit itsellesi silitysraudan, vaatehöyrystimen tai silityskeskuksen, joka tasoittaa tekstiilit nopeasti ja helposti. Meillä on myös kuivaustelineet, silityslaudat, ripustimet ja muut tarvikkeet huolehtimaan vaatteistasi ja kankaistasi optimaalisesti sekä turvallisesti. Hyppää selaamaan vaatehuollon valikoimaa!


Grillaus

Grillaus ei ole vain kesää varten vaan se on mahdollista myös ympäri vuoden. Meillä on kaasugrillejä, hiiligrillejä ja sähkögrillejä sekä joukko hyödyllisiä lisävarusteita, jotka parantavat grillauskokemusta ja lopputulosta. Löydät myös kaikenkoiset pizzauunit, joilla taiot herkulliset pizzat pihajuhliin tai jos haluat muuten vain nautiskella aidosta pizzasta. Löydä oma grillisi!


Taloustavarat

Tee ruoanlaitosta sujuvaa ja hauskaa kattiloiden, pannujen, kasareiden, muottien, veisten ja kaiken muun kanssa. Arkikokista ravintolapäälikköön Veikolta löydät käyttöön kuin käyttöön sopivat ruoanlaittovälineet ja paljon muuta. Anna meidän auttaa sinua löytämään tarvitsemasi ja etsi taloustavaroista tai tule myymälään keskustelemaan vaihtoehdoista myyjiemme kanssa. Itseä lähimmän myymälän löydät kätevästi myymälälistalta.