Energialuokkamerkinnät uudistuvat alkuvuonna 2021

Energialuokkamerkinnät uudistuvat alkuvuonna 2021

Husqvarna astianpesukoneet 5 vuoden takuulla!

Husqvarna astianpesukoneet 5 vuoden takuulla!

Asko astianpesukoneet 5 vuoden takuulla

Asko astianpesukoneet 5 vuoden takuulla

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Huippuluokan astianpesukoneet ja tiskikoneet Veikolta

Isot ja pienet astianpesukoneet

Astianpesukone on erityisesti suurissa kotitalouksissa tärkeä kodinkone joka helpottaa keittiöaskareisiin kuluvaa aikaa. Veikon Koneen astianpesukoneiden valikoimasta löydät kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin niin pienille kuin suurille tiskimäärille. Useissa uudemmissa astianpesukoneissa on myös vettä säästäviä ominaisuuksia sekä erillinen kerros ruokailuvälineille kuten haarukoille, veitsille ja lusikoille. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

Astianpesukoneet 45 cm

45 cm astianpesukone sopii mainiosti pienempiin keittiöratkaisuihin ja tiskimääriin. 45 cm astianpesukoneita löytyy useilta suosituilta valmistajilta ja niiden vedenkäyttötehokkuus sekä toiminnallisuudet ovat kilpailukykyisiä isompien astianpesukoneiden kanssa. Tästä 45 cm tiskikoneisiin.

60 cm astianpesukoneet

60 cm leveät astianpesukoneet pitävät huolta isonkin perheen tiskaustarpeista. Moderneimmissa astianpesukoneissa on myös pesuaineen annostelijat jotka huolehtivat pesuaineen tehokkaasta hyödyntämisestä. Tästä 60 cm tiskikoneisiin.

Pöytäastianpesukoneet

Pöytäastianpesukoneet ovat toimivai ratkaisuja erityisen pieniin tiloihin ja tiloihin, joihin tavalliselle astianpesukoneelle ei ole tarvetta. Tällaisia paikkoja voi olla esimerkiksi mökille, yksiöihin, toimistotiloihin tai vaikka asuntovaunuun. Tästä pöytäastianpesukoneisiin.

Astianpesutarvikkeet

Valikoimastamme löydät myös astianpesutarvikkeet ja astianpesuaineet kaikkiin kauttamme saataviin merkkeihin.

Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä astianpesukonettasi uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.

Copyright © 2021 Veikon Kone