Astianpesukoneet

Suuri valikoima astianpesukoneita parhailta merkeiltä. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Huippuluokan astianpesukoneet ja tiskikoneet Veikolta

Isot ja pienet astianpesukoneet

Astianpesukone on erityisesti suurissa kotitalouksissa tärkeä kodinkone joka helpottaa keittiöaskareisiin kuluvaa aikaa. Veikon Koneen astianpesukoneiden valikoimasta löydät kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin niin pienille kuin suurille tiskimäärille. Useissa uudemmissa astianpesukoneissa on myös vettä säästäviä ominaisuuksia sekä erillinen kerros ruokailuvälineille kuten haarukoille, veitsille ja lusikoille. Veikolta löydät tiskikoneita parhailta valmistajilta kuten Husqvarna, Siemens, Bosch, Samsung, Electrolux ja monia muita. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miten valita astianpesukone?

Astianpesukoneita on saatavilla eri ominaisuuksilla eri käyttötarkoituksiin. Tutustu Veikon astianpesukone osto-oppaaseen löytääksesi juuri sinulle sopiva tiskikone.


Astianpesukoneet 45 cm

45 cm astianpesukone sopii mainiosti pienempiin keittiöratkaisuihin ja tiskimääriin. 45 cm astianpesukoneita löytyy useilta suosituilta valmistajilta ja niiden vedenkäyttötehokkuus sekä toiminnallisuudet ovat kilpailukykyisiä isompien astianpesukoneiden kanssa. Tästä 45 cm tiskikoneisiin.


60 cm astianpesukoneet

60 cm leveät astianpesukoneet pitävät huolta isonkin perheen tiskaustarpeista. Moderneimmissa astianpesukoneissa on myös pesuaineen annostelijat jotka huolehtivat pesuaineen tehokkaasta hyödyntämisestä. Tästä 60 cm tiskikoneisiin.


Pöytäastianpesukoneet

Pöytäastianpesukoneet ovat toimivai ratkaisuja erityisen pieniin tiloihin ja tiloihin, joihin tavalliselle astianpesukoneelle ei ole tarvetta. Tällaisia paikkoja voi olla esimerkiksi mökille, yksiöihin, toimistotiloihin tai vaikka asuntovaunuun. Tästä pöytäastianpesukoneisiin.


Astianpesutarvikkeet

Valikoimastamme löydät myös astianpesutarvikkeet ja astianpesuaineet kaikkiin kauttamme saataviin merkkeihin.


Voiko astianpesukoneen asentaa itse?

Astianpesukoneen asennus vaihtelee hieman merkistä ja mallista riippuen, mutta alla on yleisiä ohjeita astianpesukoneen asennuksesta:

Valitse astianpesukoneen sijoituspaikka, joka on lähellä vesipisteitä ja poistoputkea. Varmista, että lattia on tasainen ja että seinää vasten oleva tilaa on tarpeeksi tilava astianpesukoneen asentamiseen. Liitä astianpesukoneen poistoputki vesijohtoon ja viemäriin. Huolehdi, että putken korkeus on oikea ja että se on tiiviisti kiinni. Liitä astianpesukone vesihanaan käyttäen joustavaa letkua. Varmista, että letku on tiiviisti paikallaan ja että vuotoja ei esiinny. Kiinnitä astianpesukone paikoilleen seinää vasten ja varmista, että se on tasainen. Liitä astianpesukone sähköverkkoon ja varmista, että kaikki liitännät ovat tiiviit.

Nämä ovat yleisiä ohjeita astianpesukoneen asennuksesta, ja joissain tapauksissa tarvitaan lisävälineitä tai -osia. Suosittelemme lukemaan astianpesukoneen käyttöohjeen ennen asennuksen aloittamista.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä astianpesukonettasi uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.