Merkityksellisten innovaatioiden luoja

Samsung on yksi maailmaa inspiroivista ja tulevaisuuttamme kekseliäillä ideoilla maalailevista globaaleista teknologia-alan johtajista. Innovatiivisten tavoitteidensa kautta Samsung pyrkii luomaan mielekkäitä, parempaa yhteiskuntaa rakentavia ratkaisuja.

Nauti tyylikkäästä keittiöstä

Samsungin jääkaapeissa ja pakastimissa on niille ominaisen tyylikkään ilmeen luovat huomaamattomat säätimet ja kahvat, jotka sopivat jokaiseen keittiöön. Niiden minimalistinen ulkonäkö sulautuu hyvin yhteen muiden laitteiden ja huonekalujen kanssa luoden näin keittiöllesi yhtenäisen tyylin, jota voit sitten itse somistaa mieleiseksesi.

Black Stainless Steel

Laaja valikoima moderneja mustia kylmälaitteita, astianpesukoneita, uuneja, liesejä ja liesituulettimia. Valikoimassa myös mustat pienkoneet, kuten kahvinkeittimet. Meiltä saat myös Samsungin mustat viinikaapit vaativaan makuun.

Samsung mustat kodinkoneet

Ota ilo irti jääkaapista ja pakastimesta, joiden sisässä voit säilyttää vielä lisää mieleisiäsi suosikkeja. Samsungin jääkaappien ja pakastimien kapasiteetti on 10 % suurempi kuin aikaisemmissa malleissa, joten voit shoppailla kaikki suosikkiruokasi ja -juomasi yhdellä kertaa.

Vähemmän huhkimista pesuhuoneessa

Samsungin tuotteet on räätälöity elämääsi ja tarpeitasi vastaaviksi arjen eloa helpottamaan. Oli sinulla sitten kiire pestä ja kuivata vaatekappaleita nopeasti kokoukseen valmistautuessasi, tai unohdit lisätä yhden sukan pesukuormaan, Samsungilta kyllä löytyy pesukone sinulle.

Samsung

Usein viimeinen asia, joka pitkän työpäivän jälkeen kiinnostaa, on askareiden parissa puurtaminen. Miksi et siis nauttisi pesukoneesta, joka lyhentää pesutilassa viettämääsi aikaa vain 39 minuuttiin? WW13T734CBH:n Super Speed -pikaohjelma helpottaa askareittesi hoitoa, eli voit käyttää enemmän aikaa itseesi.

Uunit

Samsungin uunien avustuksella pitkä ja runsas illallinen ei enää ole haaste eikä mikään. Uunien suuri kapasiteetti ja älykkäät toiminnot, kuten Flex Duo™ Smart Divider, mahdollistavat uunisi jakamisen kahteen osaan – voit siis valmistaa kahta erilaista ruokaa samanaikaisesti, ja vieläpä eri lämpötiloissa.

Mikroaaltouunit

Kun nälkä iskee, haluamme ateriamme lämpeävän ja valmistuvan muutamassa minuutissa. Samsungin mikroaallot lämmittävät ruokasi nopeasti ja tasaisesti. Mikron sisäpuoli on helppo puhdistaa ja suodattimet varmistavat, etteivät hajut jää leijailemaan aterian lämmityksen jälkeen.

Astianpesukoneet

Samsungin astianpesukoneet sulautuvat tyylikkäästi yhteen keittiön muiden laitteiden ja kalusteiden kanssa, ja niiden joustavat telineet jättävät runsaasti tilaa kaikille astioillesi. Pesujaksot ovat erittäin hiljaisia, mutta puhdistusvoimasta ei ole tingitty yhtään – siis oikein mukava ja hiljainen apuri keittiöösi.

Samsung pyrkii jatkuvasti mukautumaan ihmisten tarpeisiin. Se luo, muuttaa ja innovoi, tavoitteenaan auttaa ihmiskuntaa ja yhteiskuntaa siirtymään jatkuvasti eteenpäin.

Copyright © 2021 Veikon Kone