Koe Samsung -älylaitteiden ja kodinkoneiden rajoja rikkova innovaatio

Samsung älylaitteet ja kodinkoneetSamsung älylaitteet ja kodinkoneet

Samsungin tarina alkaa yhtiön perustamisvuodesta 1969, jolloin kaiken lähtökohtana oli kunnianhimoinen tavoite auttaa ihmisiä saavuttamaan mahdottomilta tuntuvia asioita. Nyt, yli 50 vuotta myöhemmin, Samsung on edelleen innovoinnin kärkeä ja keskittyy luomaan teknologioita, jotka auttavat ihmisiä tekemään asioita, joihin he eivät muuten pystyisi. Älypuhelimista, läppäreihin, televisioihin, tabletteihin ja kodinkoneisiin Samsung luo mielekkäitä, parempaa yhteiskuntaa rakentavia ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen.

Galaxy S23 Ultra - Tekee jokaisesta hetkestä paremman

Galaxy S23 Ultra hyödyntää nopean 5G-verkon mahdollisuudet täysin ja tukee myös Wi-Fi 6E -verkkoa, joten voit striimata ja pelata lähes ilman viiveitä paikasta huolimatta. Dynamic Super AMOLED 2x näyttö puolestaan mullistaa käyttökokemuksen ja sen korkea 120 Hz:n virkistystaajuus takaa pehmeän tuntuman ja välittömän vasteen näyttöä käyttäessäsi – huolimatta siitä selaatko sisältöä, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Galaxy S23 Ultrassa on Samsungin paras kamera ja sen takakameroiden vakuuttavan yhteispelin ansiosta olet valmis ottamaan upeita kuvia tilanteessa kuin tilanteessa ennätysmäärällä megapikseleitä, teleobjektiivilla, ultralaajakulmakameralla ja syvyyskameralla. Galaxy S23 Ultra - Puhelin, joka tekee jokaisesta hetkestä paremman!

Samsung Galaxy -älypuhelimet

Galaxy S -sarja

Galaxy S23/S23+:ssa on Samsungin nopein ja tehokkain prosessori koskaan – tehot takaa Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Se ei kuitenkaan ole ainut asia, joka tekee puhelimesta nopean ja tehokkaan vaan löydät siitä myös ainutlaatuisen upean Dynamic Super AMOLED -näytön, jonka 120 Hz:n virkistystaajuus mullistaa käyttökokemuksen sekä nopean 5G-verkon ja Wi-Fi 6E yhteyden. Tietysti myös neljän takakameran kuvausjärjestelmä on huippulaatua ja tekoäly tekee kuvauksesta entistäkin helpompaa – voit kuvata ja videoida ammattilaistasolla lähtötasostasi riippumatta.

Galaxy A -sarja

Samsung Galaxy A -sarjan älypuhelinvalikoimasta löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan puhelimen. Uusimmista 5G-yhteydellä ja 120 Hz Super AMOLED Infinity-O näytöllä varustetuista A53-puhelimista A23-puhelimiin, jotka tuovat tehoa, 5G-yhteyksiä ja upeaa kameralaatua sopivaan hintaan. Ja niille, joille perustason puhelin riittää mainiosti mutta laatu on kuitenkin ensisijalla löydät A-sarjasta A13-puhelimet, joiden 6,6 tuuman Full HD+ resoluution näytöltä näet niin viihteen kuin muunkin tiedon terävän tarkkana.

Galaxy Z -sarja

Samsung Galaxy Z Fold4 ja Z Flip4 kännykät sisältävät kaiken, mitä voit toivoa kestävältä premium-luokan 5G-puhelimelta yhdistettynä ainutlaatuiseen taitettavaan käytettävyyteen. Galaxy Fold toimii niin puhelimena kuin tablettina kahdella näytöllään, joilla voit tehdä ja kokea enemmän. Galaxy Flip puolestaan sopii tiukimpienkin farkkujen taskuun. Avattuna se tarjoaa kuitenkin suurella päänäytöllään täysmittaisen mobiililaitteen käyttökokemuksen 5G-nopeudella ja tehokkaalla suorittimella. Koe älypuhelimien uusi ulottuvuus ja liity taiteltavan muotoilun vallankumoukseen!

Samsung  Galaxy -älylaitteet ja tietotekniikka

Samsung Galaxy Tab tabletitSamsung Galaxy Tab tabletit

Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab -tableteilla onnistuu niin työnteko, videokonferenssit kuin viihteestä nauttiminenkin. Tab A-sarjan tabletit tuovat upean viihteen kaikkien ulottuville ja Tab S8-sarjalla voit nauttia 5G-yhteyksistä ja S Pen kynästä, jolla hyödynnät ainutlaatuisen sAMOLED näytön koko tilan luonnosteluun ja muistiinpanojen tekemiseen.

Samsung Galaxy Watch älykellotSamsung Galaxy Watch älykellot

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watchin tyylikäs ulkomuoto ja kätevät toiminnot merkitsevät, että älykello on aina valmiina käyttöösi ajasta ja paikasta riippumatta. Yli 90 erilaista liikuntamuotoa ja Samsung BioActive -anturi sekä kaikkein nopein Samsung-suoritin varmistavat, että seuraat kuntoasi ja terveyttäsi sekä pysyt yhteyksissä älykkäästi ja saumattomasti.

Samsung Galaxy Book kannettavat tietokoneetSamsung Galaxy Book kannettavat tietokoneet

Samsung Galaxy Book

Samsung Galaxy Book -kannettavat yhdistävät uskomattoman ohuen ja kevyen muotoilun tehokkaimpiin Intel-suorittimiin sekä kaikkien aikojen parhaaseen AMOLED-näyttöön, joka toistaa värit erinomaisen tarkasti ja takaa syvät kontrastit. Pitkään kestävän akun ansiosta luovat ja vähemmän luovat työsi eivät myöskään keskeydy turhaan vaan teho jatkuu ja jatkuu.

Samsung Galaxy Buds täysin langattomat kuulokkeetSamsung Galaxy Buds täysin langattomat kuulokkeet

Samsung Galaxy Buds

Täysin langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet vievät äänielämykset uudelle tasolle. Tasapainoista ääntä, täyttä mukavuutta sekä uskomattoman tehokas vastamelutoiminto. Ja Buds Together -toiminnolla sinä ja kaverisi voitte helposti kuunnella samaa soittolistaa. Jopa 5 tunnin akunkestolla musiikki ei lopu kesken mutta tarvittaessa kotelolla saa nopeasti lisälatausta.

Samsung QLED-televisiot

 

Hienovaraisen muotoilun Samsung Neo QLED-televisio tuottaa henkeäsalpaavan kuvalaadun Quantum Matrix ja Quantum HDR 2000 teknologioilla. Kokonaisuuden kruunaavat Dolby Atmos -tilaääni ja pelaamiseen AMD FreeSync Premium Pro sekä HDMI 2.1.

 

Äläkä unohda myöskään Samsungin Crystal UHD-televisioita, joiden uskomattoman väritarkalla Crystal Display näytöllä ja Crystal Prosessorin avittamalla HDR-tekniikalla saat ylivoimaisen katselunautinnon kuitenkin samaan aikaan kohtuulliseen hintaan.

Samsung-kodinkoneet arjen apuna!

Samsung Black Stainless Steel -kodinkoneetSamsung Black Stainless Steel -kodinkoneet

Black Stainless Steel 

Sulava, hienostunut ja tyylikäs: Samsungin Black Stainless Steel -kodinkoneiden musta ruostumaton teräs viimeistely estää sormenjälkiä ja tuo ainutlaatuista tyyliä keittöön kuin keittiöön. Löydät laajan valikoiman moderneja mustia kylmälaitteita, astianpesukoneita, uuneja, liesejä ja liesituulettimia. Valikoimassa myös mustat pienkoneet, kuten kahvinkeittimet. Meiltä saat myös Samsungin mustat viinikaapit vaativaan makuun.

Samsung kylmälaitteet: jääkaapit ja pakastimetSamsung kylmälaitteet: jääkaapit ja pakastimet

Samsung -jääkaapit ja pakastimet

Samsung-kylmälaitteiden valikoimasta löydät niin helppokäyttöiset ja älykkäät jääkaapit ja pakastimet kuin Side By Side tyyliset jääpakastinkaapit uusimmilla ominaisuuksilla. Optimal Fresh+ -tuorelaatikot, joustavat Space Max -sisustat sekä automaattinen sulatus ja jääpala-automaatit ovat vain alkua. Ja tietysti saat kylmälaitteet niin valkoisina ja teräksisinä kuin tyylikkään mustina ja Bespoke-sarjan värikimaralla.

Samsung uunit ja keittotasotSamsung uunit ja keittotasot

Samsung -uunit ja tasot

Samsungin integroitavien uunien ja induktiotasojen avulla valmistat ruokaa aiempaa joustavammin ja tehokkaammin sekä nautit aiempaa paremmasta mausta. Uunien Dual Cook -järjestelmä mahdollistaa ylä- ja alaosan käytön samaan aikaan eri asetuksin ja nestekidenäyttö tarjoaa intuitiivisen tavan hallita ruoanlaittoa. Induktiotasojen joustavilla Flex Zone -alueilla saat myös enemmän joustavuutta ja valinnanvaraa ruoanvalmistamiseen.

Samsung pyykinpesukoneet ja kuivausrummutSamsung pyykinpesukoneet ja kuivausrummut

Samsung -pyykinpesu ja kuivaus

Samsungin pyykinpesukoneilla ja kuivausrummuilla peset ja kuivaat pyykit helposti ja tehokkaasti tekoälyohjauksen avustuksella. Saat parhaita mahdollisia pesutuloksia Hygiene Steam -höyryohjelmalla ja kestävien invertterimoottorien takeena on 10 vuoden takuu, joka varmistaa pesukoneen pitkän käyttöiän. Kuivausrummuissa lämpöpumpputekniikka ja OptimalDry -kuivausjärjestelmä varmistavat optimaaliset tulokset.

Samsung astianpesukoneetSamsung astianpesukoneet

Samsung-astianpesukoneet

Samsungin huipputeknologiaa sisältävien astianpesukoneiden avulla hoidat tiskaamisen vähemmillä häiriöillä. Tiskikoneet toimivat hiljaisesti invertterimoottorin ansiosta ja Extra Silence -ohjelmalla vieläkin alhaisemmalla melutasolla. Auto Open -toiminnon ansiosta astioista tulee aina hohtavan puhtaita kun luukku aukenee automaattisesti 10 cm ohjelman lopussa, jotta höyryt pääsevät ulos ja astiat kuivuvat nopeammin ja paremmin.