Tv ja ääni

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Huippuluokan televisiot ja äänentoisto joka kotiin

TV, ääni, ja tarvikkeet

Veikon Koneen monipuolisesta televisio- ja äänentoistovalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat laitteet sekä tarvikkeet. Halusitpa sitten upouuden 4K television parhailla ominaisuuksilla, soundbarin tuottamaan vaikuttavan tilaäänen, tai muun kaiuttimen tai kuulokkeet löydät aina Veikolta etsimäsi. Laajasta valikoimasta löytyy tuotteita tunnetuilta ja luotetuilta valmistajilta kuten Sony, LG, Samsung, TCL, JBL, Klipsch, Marshall, ja Philips. Televisiot ja äänentoisto kaiken kokoiseen tarpeeseen ja kaikilla ominaisuuksilla. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Laajat tuotetiedot apuna valinnassa

Olitpa etsimässä televisiota tai parempaa äänentoistoa löydät Veikon sivuilta laajat tiedot ja kuvaukset kaikiiin tuotteisiin. Niiden ominaisuudet ja niissä käytetyt teknologiat vaihtelevat laajasti, joten kannattaa tutkia rauhassa, jotta löydät juuri omaan tarpeeseen ja hintaluokkaan sopivan tuotteen. Löydät eri tuotekategorioiden alta tarkemmat alakategoriat kuten televisiot niiden koon mukaan, jotka auttavat sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi sopivan tuotteet. Voit myös suodattaa vain tietyn tuotemerkin tuotteita, jotta pystyt selaamaan tuotteita oman mielenkiintosi mukaan.


Löydä parhaat tarjoukset

Etsitkö televisio- tai äänentoistotarjouksia? Tee mahtavia löytöjä viihdekäyttöön- tarjoussivultamme löydät suoraan parhaita tarjouksia televisioista, soundbareihin, kaiuttimiin ja kuulokkeisiin. Tarjoustuotteet tunnistat aina punaisesta merkistä tuotekuvan päällä, jossa näkyy alennusprosentti, myös yksittäisiä tuotteita tai tuotekategorioita selatessasi.


Maksu ja toimitus juuri sinulle sopivasti

Voit tilata tuotteen helposti verkkokaupasta ja noutaa myymälästä tai postista tai valita kotiinkuljetuksen. Jokaisen tuotteen toimitusajan löydät tuotesivulta. Tarvitsetko vanhan television poisvientiä ja uuden laitteen asennuksen? Voit valita tarvitsemasi lisäpalvelut helposti samalla, kun tilaat uuden laitteen verkkokaupasta. Voit lukea kaikista lisäpalvelustamme Veikon palvelut -sivulta

Jos haluat saada lisätietoa, voit keskustella tuotteista myyjän kanssa, tervetuloa myymälään! Lähimmän Veikon Kone -myymälän löydät myymälälistalta. Myös asiakaspalvelumme auttaa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, yhteystiedot löydät täältä.


Televisiot huippu-uutuksista peruskäyttöön

Televisiot uusimmilla teknologioilla ja joka käyttöön sopivilla ominaisuuksilla, alan johtavilta merkeiltä! Veikon Koneen laajasta TV-valikoimasta löydät eri kokoisia televisioita aina näppäristä alle 30 tuuman telkkareista, jättiläismäisiin yli 75 tuuman koneisiin. Tietenkin myös parhailla piirteillä kuten OLED-näytöillä, HDR-valmiudella ja kaikilla resoluutioilla HD teräväpiirrosta aina uusimpiin 4K tarkkuuksiin. Tutustu televisiovalikoimaan ja lue Veikon vinkit television ostoon!


Parempi ääni televisioon soundbareilla

Veikon Koneelta löydät myös paremman äänen televisioon soundbarien muodossa. Laajasta valikoimasta saat etsittyä varmasti omasi tarvitsitpa sitten perustason 2.0 kanavan äänetoistoa tai huippuluokan 9.0 kanavan soundbaria. Langattomalla subwooferilla tai ilman, voit nostaa kotikatsomo- ja elokuvakokemuksesi täysin uudelle tasolle. Tutustu soundbar- valikoimaan!


Kaiuttimet mukaansatempaavaan äänentoistoon

Monipuoliset ja kaiken kattavat ratkaisut kodin äänentoistoon -hyllykaiuttimista, bluetooth- ja bilekaiuttimiin, ja aina aktiivikaiuttimiin ja kaiutinsarjoihin asti. Olitpa jokapäiväiseen musiikinkuunteluun, puistossa fiilistelyyn tai harrastajatason kovaan hifistelyyn keskittyvä äänentoiston etsijä löydät varmasti Veikolta omasi. Tutustu kaiutinvalikoimaan!


Kuulokkeet henkilökohtaiseen kuuntelukokemukseen

Veikon Koneen laajasta kuulokevalikoimasta löydät joka tarpeeseen sopivat kuulokkeet -perinteisistä langallisista nappi- ja sankakuulokkeista langattomiin bluetooth-kuulokkeisiin sekä uusimpiin täysin langattomiin kuulokkeisiin. Saat huippuluokan ominaisuudet aktiivisesta melunvaimennuksesta ääniavustajiin sekä totta kai kaikilla mahdollisilla, omaan tyyliin sopivilla, väreillä. Tutustu tästä valikoimaan!


Mediasoittimet, projektorit ja muut

Yleisimpien viihdejärjestelmien lisäksi löydät Veikon valikoimasta myös kaiken muun tarvittavan viihdekäyttöön. Mediatoistimista, projektoreihin, DVD- ja BlueRay-soittimiin, digibokseihin, ja kokonaisiin kotiteattereihin. Mitään ei jää puuttumaan!


Tarvikkeet

Kaikkiin televisiohin, äänentoistojärjestelmiin, ja muihin laittesiin saat Veikon Koneelta myös tarvikkeet. Kaapeleista, kaukosäätimiin, seinätelineisiin ja antenneihin löydät tarpeelliset tarvikkeet, jotta viihde-elämys on ja pysyy täydellisenä. Etsi omasi täältä!