Veikon Koneen Black FridayVeikon Koneen Black Friday

 

Uusimmat tarjoukset

 

Katso joulukalenteri ja voita joululahjoja

 

Joulu on jo ovella ja perhe sekä sukulaiset odottavat innoissaan uusia lahjoja. Tällä sivulla kerromme vinkkejä löytää parhaat joululahjat edullisin hinnoin kaikille lähipiirissäsi. Tutustu Veikon Koneen joulukalenteriin, jossa jokaisen luukun takana on tuotearvonta. Arvontaan pääset osallistumaan helposti suoraan kalenterin kautta. 

Löydä lisää joulutarjouksia verkkolehdestämme

 

Verkkolehtemme sisältää viikottaisia sesonkitarjouksia ja pitää sinut ajan tasalla vuodenajasta riippumatta. Selaa verkkolehdestä uusimpia tarjoustuotteitamme ja tilaa tuotteet kotiin tai myymälään vaivattomasti suoraan verkkokaupasta.

 

 

Elektroniikan suosituimmat joululahjaideat

 

Veikon Koneen elektroniikkaosastolta löydät joululahjaksi hyvin sopivat älypuhelimet, älykellot ja muut elektroniikkatuotteet. Myymälästä ostaessasi muista ottaa lahjaan myös pidennetty takuu, niin sen voi antaa huoletta myös vaativaan käyttöön.

 

 

Kaikki tarjoukset samasta paikasta

 

Tällä sivulla pääset tutustumaan tämän hetken kuumimpiin tarjouksiin ja kampanjoihin mitä Veikon Koneella on käynnissä. Tuotetarjouksista löydät muutaman Veikon valinnan sekä loput tarjoukset tuoteryhmittäin näytettynä. Tarjoukset vaihtuvat usein, joten muista pysyä menossa mukana tilaamalla uutiskirjeen jotta saat varmasti uusimmat tarjoukset aina heti kun ne ilmestyvät

 


Mitä tuotteita Veikolla on tarjouksessa?

 

Kaikkea löytyy aina puhelimista telkkareihin ja pelaamisen tuotteista aina kodinhoitoon ja kodinkoneisiin asti. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa tuotealueen tarjoukset erikseen..