Muistikortit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat muistitikut ja muistikortit

Tilavat muistikortit puhelimiin ja muihin laitteisiin

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman muistikortteja ja muistitikkuja jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta ja luotettavimmilta valmistajilta kuten Kingston, Samsung, Sandisk ja Transcend. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


MicroSD muistikortit, SD-muistikortit ja USB-muistitikut

Monet puhelimet mahdollistavat muistitilan laajentamista yksinkertaisella muistikortilla, meiltä löydät sopivat MicroSD kortit tähän tarpeeseen. Valitse pienemmästä 8 GB kortista jopa 512 GB korttiin saakka. Kamerat edellyttävät muistikorttia tallentaakseen kuvia ja videota; kuten digitaaliset kamerat, kojelautakamerat ja GoPro kamerat. Tämän lisäksi muistinkortinlukija voi olla kätevä tapa siirtää tiedostot kamerasta tietokoneelle. 


Vanha mutta turvallinen muistitikku

Muistitikut sen sijaan ovat kätevä tapa kantaa tärkeitä tiedostoja mukana täysin turvassa. Meiltä löydät muistitikkuja joissa tallenuskapasiteetti 32 GB - 128 GB.


Muut tarvikkeet puhelimiin ja kameroille

Veikon laajasta valikoimasta löydät joka puhelimeen sopivat lisävarusteet koteloista, suojakuorista ja näytönsuojista, latureihin ja lisävirtalähteisiin. Puhelinsuojien lisäksi Veikolta löydät vankat puhelinkotelot valmistajan kuin valmistajan puhelimiin haluamillasi värivaihtoehdoilla hillityistä mustasta ja valkoisesta eksoottisempiinkin väreihin. Applen ja Samsungin alkuperäisten koteloiden lisäksi löydät myös Waven laadukkaat suojakotelot korttipaikoilla ja magneettisulkuisilla kansilla.


Puhelinjohdot ja laturit

Meiltä saat myös johdot, kaapelit ja lisävirtalähteet puhelimen lataamiseen niin kotona, autossa, kuin menossakin. Halusitpa valmistajien alkuperäislaturit tai Waven laatulaturit löydät ne meiltä, myös langattoman latauksen mahdollistavina latausalustoina ja pikalatausta tukevina. Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.