Verenpainemittarit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Hyvillä laitteilla hyvää vointia

Laadukkaat verenpainemittarit

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman verenpainemittareita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Beurer ja Medisana. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

 

Helppokäyttöiset ja automaattiset verenpainemittarit

Meiltä löydät helppokäyttöisiä ja täysin automaattisia verenpainemittareita, jotka mittaavat ylä- ja alapaineen sekä sykkeen olkavarresta. Verenpainemittarit ilmoittavat mittaustuloksen myös suhteutettuna maailman terveysjärjestön WHO:n suosituksiin. Laitteet varoittavat myös mahdollisesta rytmihäiriöstä. Erittäin selkeällä ja helppolukuisella näyttöllä joka sopii kaikenikäisille.

 

Muut terveys ja hyvinvointituotteet

Me Veikolla haluamme auttaa sinua tuntemaa itsesi terveeksi. Tämän takia löydät valikoimastamme erilaiset terveyttä ja hyvinointia edistävät tuotteet. Veikolta löydät paljon terveys ja hyvinvointituotteita kuten henkilövaa’at, hieronta- ja lämpölaitteet, kuumemittarit, maskit, sekä herätys ja kirkasvalot. Tutustu laajaan valikoimaamme ja elä terveellisesti. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.