Langattomat kuulokkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Langattomat kuulokkeet netistä

Veikolta parhaat langattomat kuulokkeet henkilökohtaiseen kuunteluun

Veikon Koneelta löydät langattomat kuulokkeet niin musiikin kuunteluun, pelaamiseen, työskentelyyn kuin urheiluun. Meiltä löydät mm. langattomat bluetooth-kuulokkeet, langattomat in-ear-kuulokkeet, langattomat over-ear-kuulokkeet, tietysti luotetuilta ja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Apple, Samsung, Sony, Huawei, Skullcandy ja JBL.


Mitkä langattomat kuulokkeet sopivat minulle?

Nappikuulokkeet ovat helppo kantaa mukana ja tarjoavat käytännöllisyyttä kevyen ja pien koon ansiosta. Mikäli haluat treenata ja kuunnella musiikkia missä vain olet, sopivat nappikuulokkeet hyvin. Sankakuulokkeet tarjoavat yleensä paremman äänenlaadun ja äänieristyksen, mutta ovat kooltaan isot eivätkä mahdu taskuun. 


Langattomat kuulokkeet tai Bluetooth-kuulokkeet?

Langattomat kuulokkeet käyttävät radioaaltoja sekä infrapuna tekniikkaa datan lähettämiseen ja vastaanottamiseen, ja niissä on huomattavasti parempi kantama, noin 30 metriä.. Bluetooth kuulokkeet käyttävät radioaaltoja joissa kantama on noin 10 metriä. Langattomat kuulokkeet toimivat usein vain saman valmistajan tuotteen kanssa, kun taas Bluetooth-kuulokkeet toimivat kaikkien laitteiden kanssa.


Langattomat nappikuulokkeet tai in-ear-kuulokkeet

Nappikuulokkeet muistuttavat pieniä korvatulppia jotka työnnetään korvan sisään. Ne ovat kevyet ja mahtuvat aina mukaan esimerkiksi taskussa. Nappikuulokkeet sopivat hyvin urheiluun ja musiikin kuunteluun, mutta jotkut kokevat in-ear nappikuulokkeet epämukaviksi, varsinkin pidemmillä ajanjaksoilla kuten lennoilla. Langattomia nappikuulokkeita löytyy monessa hintaluokissa ja eri valmistajilta. Meiltä voit ostaa myös omaan puhelimeesi tarkoitetut langattomat nappikuulokkeet kuten Applen suositut airpodin ja Samsung Galaxy buds-kuulokkeet. 


Langattomat over-ear-kuulokkeet eli sankakuulokkeet

Over-ear kuulokkeet ovat isompia kuulokkeita jotka peittävät korvat kokonaan, ja usein omaavat myös parhaan äänenlaadun ja hyvän äänieristyksen. Over-ear kuulokkeet sopivat mainiosti musiikin kuunteluun, pelaamiseen ja tilanteisiin jotka vaativat keskittymistä. Over-ear-kuulokkeiden etu ovat tämän lisäksi että niitä on mukava käyttää pidempiäkin aikoja, kuten lennolla, mutta huono puoli on iso koko.


Muut kuulokkeet

Mikäli langattomat kuulokkeet eivät sovi sinulle, meiltä löytyy myös runsaasti langallisia kuulokkeita mm. langalliset nappikuulokkeet, sankakuulokkeet, ja headsetit. Tutustu meidän laajaan kuuloke valikoimaan ja katso myös Veikon tarjouslehti. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.