Hyllykaiuttimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tehokkaat hyllykaiuttimet

Nauti musiikista laadukkailla hyllykaiuttimilla

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman hyllykaiuttimia jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Jamo, Klipsch, Sony ja Yamaha. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miten eroavat kaiutinpari, hyllykaiuttimet, lattiakaiuttimet ja keskikaiuttimet?

Kuten luettelosta näkee, joskus yhdellä tuotteella on useampi nimi. Tässä tapauksessa kaiutinpari voi hyvin olla myös hyllykaiutin, lattiakaiutin tai keskikaiutin. Hyllykaiuttimet voivat olla olohuoneesi ainoat kaiuttimet, tai myös löydät kaiuttimet, jotka on helppo integroida suurempaan kotiteatteriin tai äänijärjestelmään. Nykypäivän tekniikan avulla sinun ei tarvitse uhrata kaiuttimien suorituskykyä koon vuoksi sillä myös pienikokoisissa hyllykaiuttimissa on usein laadukas ääni ja uusin teknologia kuten bluetooth-liitettävyys. Hylly- tai laittakaiutin on erinoimainen valinta jos etsit äänenpainevaroltaan ja dynamiikaltaan hyvää kaiutinta.


Muut kaiuttimet Veikolta

Tiesithän että Veikolta löydät myös muut kaiuttimet kuten pienemmät langattomat bluetooth kaiuttimet millä soitat musiikkia missä vaan, bilekaiuttimet karaoken laulamiseen ja tietenkin bilettämiseen, sekä kaiuttimet ja kauitinsarjat tietokoneelle tai televisioon. Nauti musiiikin kuuntelusta laadukkaalla äänentoistolla meidän kaiuttimilla!