Päältä täytettävät pesukoneet

Laaja valikoima pieneenkin tilaan sopivia päältä täytettäviä pesukoneita parhailta merkeiltä: Miele, Upo, Whirlpool, Husqvarna, Cylinda... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Päältä täytettävät pesukoneet ensiluokkaisilla ominaisuuksilla

Laadukkaat ja luotettavat pesukoneet

Päältä täytettävät pesukoneet ovat täydellinen vaihtoehto käyttöön tilanteissa jossa on vähemmän tilaa saatavilla, kuten yksiöihin ja pienempiin kotitalouksiin. Päältä täytettävien pesukoneet ovat usein myös sopivampia pienempiin budjetteihin ja pyykkimääriin per pesukerta. Pienemmän pesukoneen valinta ei kuitenkaan tarkoita ominaisuuksista tinkimistä vaan nykyisistä päältä täytettävistä pesukoneista löytyy runsaasti vaatteiden pesua helpottavia käteviä ominaisuuksia: ajastuksesta höyrytoimintoihin.


Laaja valikoima päältä täytettäviä pesukoneita

Veikon Koneelta löydät parhaan valikoiman ensiluokkaisia päältä täytettäviä pesukoneita jokaiseen pienempään kotiin, tai jos pesutarve on muuten vain pienempi. Laadukkaat merkit, Husqvarnasta, Whirlpooliin, Electroluxiin ja Elvitaan takaavat, että löydät varmasti juuri itsellesi sopivan pesukoneen, tarvitsemillasi ominaisuuksilla, ja aina sopivaan hintaan.. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Pesukoneet ja energia

Mallista riippumatta suosittelemme, että katsot aina energiamerkintää. Pesukoneesi kuluttaa sekä energiaa että vettä, mikä vaikuttaa niin omaan talouteen kuin tietenkin myös ympäristöön. Energiamerkinnän avulla saat kaiken tarvitsemasi tiedon pesukoneesi energiatehokkuudesta. Siitä näet muun muassa mikä energialuokka pesukoneella on, kuinka paljon energiaa se kuluttaa vuodessa, sekä sen pyykkikapasiteetin ja äänenvoimakkuuden.


Uudet energiamerkinnät

Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, josta johtuen pesukoneiden energialuokka voi nyt olla asteikossa alempana. Tämä jättää tilaa energiatehokkuuden edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Muut pesukoneet ja kuivauslaitteet

Veikon Koneelta löydät myös edestä täytettäviä pesukoneita jotka sopivat pesutorneihin. Tämän lisäksi löydät meidän laajasta valikoimasta myös kuivaavat pesukoneet, kuivausrummut, kuivauskaapit, pyykinpesutarvikkeet sekä pesu- ja huuhteluaineet.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.