Höyrypuhdistimet ja pesurit

Laaja valikoima tekstiili-, lattia-, ja ikkunanpesureita sekä höyrypuhdistimia. Kaikki laadukkaimmat merkit: Nilfisk, Electrolux, VacMaster, Kärcher... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Höyrypuhdistimet ja tekstiilipesurit

Höyrypuhdistimet pintaa syvempään puhdistamiseen

Täältä löydät Veikon valikoiman höyrypuhdistimia ja höyrypesureita. Höyrypuhdistin poistaa kovan lian helposti ja turvallisesti ilman kemikaaleja ja voivat puhdistaa koko lattian yhdellä kertaa. Riippumatta tarpeistasi, löydät uuden höyrypuhdistimesi tai höyrypesurin meiltä! Oletko kyllästynyt polvistumaan kylpyhuoneessa tai oletko yrittänyt toivottomasti hieroa juurtunutta likaa halkeamista? Haluatko, että peilien, ikkunoiden ja kankaiden puhdistaminen on helpompaa? Sitten höyrypuhdistin on juuri sinulle! Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Pidä kotisi siistinä höyrypesurilla

Höyrypesurilla puhdistat tilat ympäristöystävällisesti ja ilman haitallisia pesuaineita tai kemikaaleja. Höyrypesurin käyttö on tehokasta ja vaivatonta. Höyrypesuri poistaa kovilta pinnoilta jopa 99,99% kotioloissa tavanomaisista bakteereista ja saavuttaa myös hankalat raot ja kulmat, joihin rätillä on hankala ylettyä. Pinttynyt, rasvainen lika irtoaa höyryllä ripeästi.


Puhdista tehokkaasti tekstiilipesurilla

Tekstiilipesurilla on helppo puhdistaa matot, huonekalutekstiilit ja autonistuimet kotioloissa. Tekstiilipesuri toimii painehuuhtelulla, jossa pesuaineliuos suihkutetaan puhdistettavalle pinnalle ja sen jälkeen imuroidaan pois. Syväpuhdistuksen ansioista tekstiilipesuri sopii äärimmäisen hyvin kotieläintalouksiin sekä allergisille.


Höyrypuhdistus - täydellinen keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneet ja keittiöt ovat yleensä kodin tylsimpiä puhdistettavia huoneita, koska ne ovat yleensä eniten aikaa vieviä. Kalkkikerrostumat, juurtunut lika ja vaikeasti puhdistettavat liitokset ovat yleisiä elementtejä, joiden puhdistaminen on hankalaa. Höyrypuhdistimen avulla puhdistus keittiössä ja kylpyhuoneessa on kuitenkin helppoa! Höyrypuhdistin liuottaa kovan lian, ja älykkäillä vaihdettavilla suuttimilla pääset helposti likaan liitoksissa ja ahtaissa tiloissa. Puhdista suihkuseinät, kylpyammeen reunat, pesuallas, lavuaarit, liedet, peilit ja paljon muuta höyrypuhdistimellasi.


Monia käyttötarkoituksia

Höyrypuhdistimet toimivat erittäin tehokkaasti pinttyneeseen likaan laatoilla, kivilattioilla, lasilla, alumiinilla ja jopa tekstiileillä. Nykyään voit käyttää joitain höyrypuhdistimia parkettilattioiden puhdistamiseen. Voit myös raikastaa vaatteita, joita ei voida pestä koneessa. Höyrypuhdistimissamme on monenlaisia ​​suuttimia, säädettävä teho, ne lämpenevät hetkessä ja niissä on usein myös automaattinen kalkinpoistotoiminto.