Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Höyrypuhdistimet pintaa syvempään puhdistamiseen

Täältä löydät Veikon valikoiman höyrypuhdistimia ja pesureita. Höyrypuhdistin poistaa kovan lian helposti ja turvallisesti ilman kemikaaleja ja voivat puhdistaa koko lattian yhdellä kertaa. Riippumatta tarpeistasi, löydät uuden höyrypuhdistimesi tai pesurin meiltä! Oletko kyllästynyt polvistumaan kylpyhuoneessa tai oletko yrittänyt toivottomasti hieroa juurtunutta likaa halkeamista? Haluatko, että peilien, ikkunoiden ja kankaiden puhdistaminen on helpompaa? Sitten höyrypuhdistin on juuri sinulle!

Puhdista tehokkaasti höyrypuhdistimella

Höyrypuhdistimella voit poistaa lian helposti ilman hankausta, kumikäsineitä tai voimakkaita kemikaaleja. Kone käyttää kuumaa höyryä, joka saa lian irtoamaan helposti pinnalta kuin pinnalta. Höyrypuhdistin myös poistaa enemmän bakteereja kuin muut puhdistusmenetelmät, ja koska sinun ei tarvitse käyttää mitään puhdistusaineita, höyrypuhdistin sopii erityisesti jos sinulla on astma, allergioita tai olet herkkä kemikaaleille.

Höyrypuhdistus - täydellinen keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneet ja keittiöt ovat yleensä kodin tylsimpiä puhdistettavia huoneita, koska ne ovat yleensä eniten aikaa vieviä. Kalkkikerrostumat, juurtunut lika ja vaikeasti puhdistettavat liitokset ovat yleisiä elementtejä, joiden puhdistaminen on hankalaa. Höyrypuhdistimen avulla puhdistus keittiössä ja kylpyhuoneessa on kuitenkin helppoa! Höyrypuhdistin liuottaa kovan lian, ja älykkäillä vaihdettavilla suuttimilla pääset helposti likaan liitoksissa ja ahtaissa tiloissa. Puhdista suihkuseinät, kylpyammeen reunat, pesuallas, lavuaarit, liedet, peilit ja paljon muuta höyrypuhdistimellasi.

Monia käyttötarkoituksia

Höyrypuhdistimet toimivat erittäin tehokkaasti pinttyneeseen likaan laatoilla, kivilattioilla, lasilla, alumiinilla ja jopa tekstiileillä. Nykyään voit käyttää joitain höyrypuhdistimia parkettilattioiden puhdistamiseen. Voit myös raikastaa vaatteita, joita ei voida pestä koneessa. Höyrypuhdistimissamme on monenlaisia ​​suuttimia, säädettävä teho, ne lämpenevät hetkessä ja niissä on usein myös automaattinen kalkinpoistotoiminto.

Copyright © 2021 Veikon Kone