Tietokonekaiuttimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat tietokonekaiuttimet kotiin ja konttoriin

Tasokkaat kaiuttimet tietokoneelle

Nauti hyvästä äänentoistosta kun pelaat tai surffaat laadukkailla tietokonekaiuttimilla. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman tietokonekaiuttimia jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Logitech ja NGS. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Langalliset kaiuttimet

Suurin osa tietokonekaiuttimista ovat langallisia ja käyttävät usin 3,5mm liitäntää, mutta tarjoavat muitakin vaihtoehtoja. Näin voit myös yhdistää kaiuttimet suoraan puhelimeen tai tablettiin ja toistaa musiikkia laitteesta.


Mitkä tietokonekaiuttimet sopivat minulle

Halvimmillaan perus tietokonekaiuttimet saa ostettua jopa alle 30 eurolla mutta laadukkaampaa ääntä toivovan pitää varautua maksamaan tietokonekaiuttimista enemmän, ja tietysti kalliimman hintaluokan kaiuttimet antavat rahalle vastinetta. Monipuolisemmissa tietokonekaiutinjärjestelmissä laadukas äänentoisto ja subwooferi saa sinut upottautumaan kuuntelukokemukseen tehden samalla elokuvat, musiikin ja pelit eläviksi.


Muut tietokone tarvikkeet

Jotta saat kaiken irti kannettavasta tai pöytäkoneesta on myös oheislaitteiden oltava kuosissa. Veikon Koneelta saat niin suuret kuin pienet näytöt, kaikilla resoluutioilla ja niin tavalliseen kuin pelikäyttöön. Samoin saat näppäimistöt ja hiiret kotiin, työhön ja pelaamiseen. Ja jos tarvitset apua tulostukseen, erityisiä ohjelmistoja, verkkolaitteita ja kaapeleita tai haluat päivittää pöytäkoneesi uusilla komponenteilla, niin nekin saat tietysti Veikolta. Aina sopivaan hintaan!