Tietokonenäytöt

Veikolta löydät laajan valikoiman tietokonenäyttöjä niin peruskäyttöön kuin pelaamiseen! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tietokonenäytöt joka lähtöön ja tarpeeseen

Terävät ja laadukkaat näytöt

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman tietokonenäyttöjä jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Acer, BenQ, Huawei, Lenovo ja Samsung. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Näyttöjä peruskäyttöön, pelaamiseen ja graafiseen suunnitteluun

Mikään tietokone ei ole valmis käyttöön ilman kunnon tietokonenäyttöä, eikä valinnanvaraa ole koskaan ollut yhtä paljon. Peliä, kotia tai toimistoa varten tietokonenäytöt ovat kehittyneet vastaamaan tarkasti jokaisen tietokoneen käyttäjän tarpeita. Suuri, kristallinkirkas näyttö on loistava tapa saada täydellinen mukaansatempaavin kokemus, johon kannettava tietokone tai pöytätietokone pystyy. Ota kaikki irti niin arkisista tehtävistä kuin pelaamisesta ja 4K viihteestä Veikon Koneen kattavan näyttövalikoiman avulla.


Miten valita oikea näyttö?

Ennen tietokonenäytön ostamista kannattaa tietysti miettiä mihin käyttöön näyttö on tulossa: pelaamiseen, ammattikäyttöön tai yleiseen käyttöön. Ammattilaisten, esimerkiksi graafiset suunnittelijat, tulisi asettaa etusijalle väritarkkuus ja resoluutio, kun taas pelaajien tulisi asettaa etusijalle nopeat virkistystaajuudet ja matalat vasteajat, ja koska yleiskäyttäjillä on vähemmän erityistarpeita huomiota voi kiinnittää niin näytön kokoon kuin resoluutioonkin.


Kaiken kattavat oheislaitteet

Jotta saat kaiken irti kannettavasta tai pöytäkoneesta on myös oheislaitteiden oltava kuosissa. Veikon Koneelta saat myös laadukkaat tietokonekaiuttimet, näppäimistöt ja hiiret kotiin, työhön ja pelaamiseen. Ja jos tarvitset apua tulostukseen, erityisiä ohjelmistoja, verkkolaiteita ja kaapeleita tai haluat päivittää pöytäkoneesi uusilla komponenteilla, niin nekin saat tietysti Veikolta. Aina sopivaan hintaan!