Televisiot

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

TV - Televisiot huippuominaisuuksilla ja hinnoilla

Ostamassa uutta televisiota?

TV on yksi kotien näkyvimmistä ja useimmin käytetyistä elektroniikkatuotteista ja Veikon Kone on paikka, josta löydät varmasti uusimmat ja parhaimmat televisiot kaikkeen käyttöön. Olitpa etsimässä pientä mökkitelkkaria, suurta näyttöä konsolipelaamiseen tai 4K Ultra HD -televisiota elokuvanautintoon, löydät upeat televisiot meiltä. Myös aina kukkaroon sopivin hinnoin ja tarjouksin sekä kaikilta parhailta valmistajilta kuten Sony, LG, Samsung, ja Philips.


Uusinta TV-tekniikkaa

Uusissa 4K Ultra HD -televisioissa on myös uusinta HDR-tekniikkaa paremman kuva- ja värilaadun saavuttamiseksi kuin koskaan ennen. HDR-tekniikka, jota kutsutaan myös korkeaksi dynaamiseksi alueeksi, tarjoaa laajemman väriskaalan kuin tavalliset 4K-televisiot, parannetun kontrastin ja poikkeuksellisen, todenmukaisen kuvanlaadun. Etsi itsellesi HDR-televisio nähdäksesi eron!


8K televisiot

8K-televisiot tarjoavat uskomattoman tarkkuuden ja kuvanlaadun nelinkertaisella pikselimäärällä verrattuna 4K-televisioihin. Ne skaalaavat myös vanhemman sisällön paremmaksi ja hyödyntävät edistyksellistä kuvanparannusteknologiaa sekä HDR-ominaisuuksia. Vaikka 8K-sisältöä ei ole vielä runsaasti saatavilla, alan kehittymisen myötä se tulee lisääntymään tulevaisuudessa. 8K-televisiota hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota myös äänenlaatuun, ja useat mallit tukevatkin korkealaatuista äänitekniikkaa, kuten Dolby Atmosia.


Mikä Smart TV tai älytelevisio?

Smart-tv on pohjimmiltaan kuin mikä tahansa televisio, mutta niissä on tietokonemainen käyttöjärjestelmä sekä internetyhteys, jolla niihin voi ladata streaming-sovelluksia ja -palveluja, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime Video. Eri TV-valmistajilla on omat älytelevisiokäyttöjärjestelmänsä, joiden ominaisuudet käytettävyydestä, sovelluksiin vaihtelevat. Kannattaa siis varmistaa, että omat suosikkisovellukset löytyvät myös uuden television valikoimasta.


Mikä OLED, LCD tai QLED?

Oletko löytänyt sopivalta vaikuttavan tv:n ja hintakin on kohdallaan? Mutta mistä tiedät, onko television ominaisuuksien yhdistelmä juuri omaan käyttöön sopiva oikea valinta? Käy tarkasti läpi niin tekniset kuin muut tiedot ja katso lisäapua Veikon television osto-oppaasta. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota näyttötyyppiin. LCD-televisiot toimivat erityisen hyvin jopa kirkkaasti valaistuissa huoneissa edistyneen taustavalonsa ansiosta. QLED on erityisesti Samsungin televisioista löytyvä LCD-variaatti, joka perustuu kvanttipisteisiin, jotka parantavat taustavalon tarkkuutta. OLED-televisiot puolestaan tarjoavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun, ja niissä on erittäin korkea kontrasti, minimaalinen epätarkkuus, lähes täydellinen väritarkkuus sekä leveät katselukulmat. OLED-televisiot ovat myös erittäin ohuita.


Soundbarit ja telineet katselukokemuksen parantamiseen

Tietysti televisiohin tarvitaan myös lisälaitteet paremmasta äänenlaadusta erilaisiin telineisiin. Veikolta löydät niin soundbarit ja muut kaiutinratkaisut kuin seinä- ja jalkatelineet, joilla muunnat katselukokemuksen entistä paremmaksi ja juuri omaan tilaan sopivaksi. Hyppää valitsemaan omasi!