Vaatehuolto

Laaja valikoima silitysrautoja ja -keskuksia, vaatehöyrystimiä ja silityslautoja. Kaikki laadukkaimmat merkit: Philips, Tefal, Bosch, Braun, Rörets... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Silitysraudat, vaatehöyrystimet ja muut vaatehuoltotarvikkeet

Silitettyjä vaatteista on mukava pitää päällä

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman vaatehuolto tuotteita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Meiltä löydät yksinkertaisemmat silitysraudat ja silityslaudat, kuin myös edistyneemmät höyrysilitysraudat, vaatehöyrystimet ja muut tarvikkeet. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Tefal, Philips, Electrolux ja Braun. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Laadukkaat silitysraudat ja höyrysilitysraudat

Hyvällä silitysraudalla tai höyrysilitysraudalla on mukavaa ja nopeaa silittää vaatteita ja lakanoita. Veikon Koneelta löydät perinteiset silitysraudat, höyrysilitysraudat ja silityskeskuksetkin. Modernit silitysraudat lämpenevät hetkessä, tarjoavat mukavan käyttäjäkokemuksen suurella vesisäiliöllä sekä huomattavasti enemmän turvallisuutta verrattuna vanhoihin malleihin automaattisella virrankatkaisulla.


Raikasta vaatteesi vaatehöyrystimellä

Höyrystin on käsikäyttöinen laite joka luo kuumaa höyryä jonka avulla lempivaatteesi kestävät pidempään käytössä. Vaatehöyrystimellä poistat rypyt ja hajut vaatteista tai lakanoista. Vaatehöyrystintä voi käyttää kaikenlaisille vaatteille ilman palamisriskiä kuten ulkotakeista herkkiin silkkivaatteisiin ja verhoihin. Vaatehöyrystin sopii erinomaisesti herkille tai vaikeasti silitettäville materiaaleille, eikä silityslautaa tarvita!


Muut pienet koneet pitämään kotia siistinä

Vaatehuollon lisäksi, Veikolta löydät kaiken mitä tarvitse pitääksesi kodin ja pihan siistinä kuten pölynimurit, varsi-imurit, robotti-imurit, ruohonleikkurit sekä sisäilma laitteet. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.