Pöytävalaisimet

Voit tilata pöytävalaisimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tyylikkäät pöytävalaisimet

Koristeelliset ja käytännölliset pöytävalaisimet

Etsitkö uutta pöytävalaisinta? Pöytävalaisimet tuovat sisätiloihin kotoisaa tunnelmaa ja sopivat erinomaisesti myös lukuvaloiksi. Veikon Koneelta löydät eri kokoisia ja tyylisiä pöytävalaisimia, tietenkin luotettavilta valmistajilta kuten Airam, Globen, Nordlux ja Philips.


Pöytävalaisin viimeistelee tunnelman

Pöytävalaisimet tarjoavat edullisen tavan antaa kodin sisustukselle uutta ilmettä ja tuoda kohdistettua valoa tai tunnelmallisen pehmeää valoa eri huoneisiin. Pöytävalaisimet ovat erinomaisia sisävalaistuksen lähteitä. Pöytälamput ovat helposti siirrettävissä paikasta toiseen ja sopivat jokaiseen huoneeseen. Makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, missä tahansa tarvitset lisävalaistusta. Pöytävalaisimia löytyy eri muotoisina, eri tyylisinä, sekä eri materiaaleista valmistettuina.


Minkälainen pöytävalaisin?

Onko kodissasi paljon erilaisia sivupöytiä, lipastoja, tasoja, kirjoituspöytiä ja tarvitset niille valaisimen? Aluksi olisi hyvä miettiä pitäisikö pöytävalaisimesi olla toiminnallinen tai koristeellinen? Jos koristeellinen näkökanta on sinulle tärkeämpi, kannattaa sinun ennen kaikkea olla selvillä haluamastasi tyylistä, väristä ja materiaalista. 

Mikäli haluat helposti siirrettävää valaisinta, jonka voi siirtää paikasta toiseen, sisustuksen ja mielialan mukaan, oiva valinta on pöytävalaisin, joka toimii täydellisenä lisävalaistuksen lähteenä. Jos valaisimen lisätoiminnot ovat sinulle tärkeitä, on syytä miettiä pöytälampun kokoa, eli minne se sijoitetaan ja varmistaa että se mahtuu kyseiselle paikalle. Sekä valaisimen voimakkuutta mikäli aikomuksesi on käyttää sitä lukuvalona.


Mikä hehkulamppu sopii pöytävalaisimeeni?

Kuten nykyään lähes kaikkia valaisimia, pöytävalaisimia on tarjolla LED-tekniikalla varustettuna, jolloin lampun vaihdosta ei tarvitse huolehtia ja löytyy myös pöytälamppuja joissa voit vaihtaa lampun, jolloin valinta yleensä tehdään LED- ja energiansäästölampun välillä. LED-lamput ovat näistä nykyisin yleisempiä ja niitä suositellaan ensisijaisesti käyttöön.


Valot kotiin, toimistolle ja pihalle

Lattiavalaisimien lisäksi Veikolta löydät myös kaikki muut valaisimet mitä voit haluta kodin tai toimiston valaisemiseen, kuten kattovalaisimet, plafondit, lattiavalaisimet, riippuvalaisimet, pihavalaisimet, sekä koristevalaisimet ja valosarjat. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!