Säiliöpakastimet

Laaja valikoima säiliöpakastimia eri tarpeisiin. Säiliöpakastimien tilavuudet vaihtelevat alle 100 litran tilavuudesta jopa yli 400 litran tilavuuksiin. Säiliöpakastimen valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat yleensä tilavuuden lisäksi sijoituspaikan mitat. Jos et pidä pakastimen sulattamisesta, kannattaa tutustua LowFrost -tekniikalla varustettuihin malleihin, joiden sulatustarve on selkeästi pienempi kuin perinteisellä tekniikalla varustetuissa malleissa. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Veikolta löydät tunnettujen tuotemerkkien säiliöpakastimia useissa eri hinta- ja kokoluokissa, korkeilla energialuokituksilla ja alhaisella melutasolla. Täältä löydät säiliöpakastimen, joka sopii sinulle ja sinun tarpeisiisi - tarvitsitpa pienemmän pakastimen tilaa säästääksesi tai tilavamman mallin lisäsäilytystä varten. Valmistajat Husqvarnasta, Whirlpooliin sekä Elvitaan ja Cylindaan takaavat laadun. Katso myös Veikon tarjouslehti, josta löydät viimeisimmät kodinkone- ja kylmälaitetarjoukset!


Miksi säiliöpakastin?

Säiliöpakastin on erinomainen tapa lisätä ruoan varastointikapasiteettia ja auttaa pitämään ruokasi tuoreena pidempään, säästämään rahaa ja olemaan ympäristöystävällisempi tuhlaamalla vähemmän ruokaa. Säiliöpakastin on myös erinomainen täydennys niille, joilla ei ehkä ole tarpeeksi pakastesäilytystilaa keittiössä tai joiden on pakastettava suuret määrät ruokaa nopeasti ja tehokkaasti - täydellistä esimerkiksi metsästettyä lihaa tai marjoja varten.


Suurempi kapasiteetti kuin tavallisilla pakastimilla

Säiliöpakastimilla on ylöspäin aukeava kansi, joka antaa niille suuremman kapasiteetin kuin seisovissa pakastimissa. Säiliöpakastimissa on myös yleensä vähemmän osastoja ja laatikoita, mikä helpottaa ruoan pinoamista ja pakkaamista tiiviisti niin, että pakastimeen mahtuu mahdollisimman paljon. Joistain säiliöpakastimista löytyy myös Low Frost toiminto, joka ehkäisee huurteen ja jään muodostumista jättäen vieläkin enemmän tilaa ruoille ja helpottaen pakastimen ylläpitoa ja huoltamista.


Löydät erikokoisia säiliöpakastimia 

Pakastimia on useita erikokoisia, joten löydät aina tarpeisiisi sopivan Veikolta. Pienistä ja kompakteista vaihtoehdoista, jotka eivät vie pientä pesukonetta enempää lattiatilaa aina suuriin yli 1,5 metriä leveisiin pakastimiin, joissa on runsaasti tilaa kaikelle mahdolliselle säilytykselle.


Lukittava kansi ja älykkäät toiminnot

Monissa säiliöpakastimissa on lukittava kansi, joka tarjoaa ylimääräistä turvallisuutta, jos ne on sijoitettu esimerkiksi erilliseen autotalliin. Ei siis huolta kallisarvoisen ruoan häviämisestä. Jos haluat pakastaa suuria määriä ruokaa nopeasti etsi säiliöpakastin, jossa on pikapakastustoiminto. Se alentaa lämpötilaa tehokkaasti väliaikaisesti niin, että ruoka jäätyy mahdollisimman nopeasti pysyen siten tuoreempana ja säilyttäen kaikki ravintoaineet sekä maut. Säiliöpakastimista löytyy usein myös varoitusmerkki ja/tai varoitusvalo, joka ilmoittaa kun pakastimen lämpötila nousee liian korkeaksi. Jos unohdit esimerkiksi sulkea kannen tai muunlaisen häiriön sattuessa.


Voit käyttää energiamerkkiä avuksesi valinnassa

Tarkista energiamerkinnästä säiliöpakastimen energiankulutus, äänenvoimakkuus, sekä tilavuus ennen kuin valitset itsellesi sopivan säiliöpakastimen. Nykyään kaikki kodinkoneet on merkitty energialuokkiin A:sta G:hen, joista A on energiatehokkain. Vuoden 2021 maaliskuussa tuli voimaan uudet energialuokat, joka tarkoittaa että useimmilla pakastimilla energialuokka on asteikon alapäässä jättäen tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.