Seinävalaisimet

Voit tilata seinävalaisimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tyylikkäät seinävalaisimet kodin sisustukseen

Seinävalaisin kaikkiin tiloihin

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman eri tyylisiä seinävalaisimia jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten AH Belysning, Airam, Belid, Globen, Konstsmide, Nordlux, ja Philips. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Seinävalaisin ja lampetit

Yleisvalaistus kohdistaa valon katosta lattiaan, jolloin seinäpinnat jäävät usein osin valaisematta. Seinävalaisin on hyvä tapa tuoda pehmeää yleisvalaistusta täydentävää valoa eri huoneisiin, sillä seinään heijastettu valo antaa tilalle suuremman ja avaramman vaikutelman. Seinälamput sopivat hyvin makuuhuoneen sängyn seinustalla tunnelmantuojana ja lukuvalona ennen nukkumaanmenoa. Seinävalaisin sopii erinomaisesti kylpyhuoneessa peilin tai peilikaapin viereen.


Muut valaisimet Veikolta

Veikon Koneelta löydät riippuvalaisimien lisäksi kaikenlaisia valaisimia mitä tarvitset kodin, konttorin, liiketilan tai mökin valaisemiseen, kuten kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, pihavalaisimet, kohdevalaisimet, ja valosarjat. Tutustu laajaan valaisin valikomaamme tästä.


Kodin tuotteet - koneet ja tarvikkeet kodinhoitoon

Veikon Koneen laajasta valikoimasta saat varmasti kaikki kodinhoitoon tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Tarvitsitpa uutta imuria, muuta pesuria, parannusta sisäilman laatuun, silitystarvikkeita, tai vaikkapa sähköpotkulautaa kätevään kulkemiseen kaiken löydät Veikon sivuilta. Tietysti myös grillit kesäpihan ruoanlaittoon sekä niiden tarvikkeet ja jos kokkaat mieluummin sisällä niin pannut, kattilat, ja aterimet ovat osa kattavaa kodintarvikkeiden tarjontaa. Kaikki tunnetuimmilta valmistajilta, jotta voit luottaa laatuun.

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.