Smeg pienkoneet italialaisella muotoilulla

Smeg pienkoneet italialaisella muotoilulla

Sodastream laitteet, uutuusmaut ja kaasut

Sodastream laitteet, uutuusmaut ja kaasut

Sveitsiläiset Jura kahviautomaatit

Sveitsiläiset Jura kahviautomaatit

Laadukkaat ja tyylikkäät pienkoneet joka keittiöön

Veikon Koneen monipuolisesta pienkonevalikoimasta löydät taatusti omaan keittiötarpeeseesi vastaavat laitteet ja muut tuotteet. Olitpa hakemassa parempaa kahvia herättämään aamulla, apua vedenkeittoon ja lempijuomien tekoon, tai lisää vauhtia, tehoa, ja makua ruoanlaittoon Veikolta saat joka käyttöön sopivan laitteen. Tarjoamme laajan valikoiman pienkoneita tunnetuimmilta merkeiltä, jokaisessa hintaluokassa.

Kahvin valmistus

Haaveissa uusi Moccamaster? Laaja valikoima erilaisia niin toimistolle kuin kotiin sopivia kahvinkeittimiä, kapselikeittimiä, integroitavia kahvikoneita, kahviautomaatteja ja espressokeittimiä Veikon Koneelta. Kahvintuoksuinen valikoimamme kattaa johtavat tuotemerkit kuten Moccamaster, Electrolux, Siemens, Wilfa, Bosch, Braun, OBH Nordica ja KitchenAid. Tutustu kahvin valmistuksen tuotteisiin.

Ruoanvalmistus

Tehoa ja helppoutta ruuanvalmistukseen , leivänpaahtimilla, sähkövatkaimilla, vohveliraudoilla, sauvasekoittimilla, monitoimikoneilla, ja friteerauskeittimillä! Monipuolinen valikoimamme tarjoilee niin tyylikkään valkoisia kuin hauskoja värikkäitä pienlaitteita keittiöösi aina edullisista vaihtoehdoista hintahaarukan yläpään huipputuotteisiin asti. Tutustu ruoanvalmistuksen tuotteisiin.

Juomien valmistus

Pienkoneet juomanvalmistukseen ja yksinkertaisempaan arkeen. Veden- ja teenkeittimillä luot helposti virkistävät teet itselle tai vieraille. Älykkäillä ja moderneilla tehosekoittimilla tai mehulingoilla puolestaan voit nopeasti tehdä hyviä mehuja, smoothieita ja muita terveellisiä juomia. Jos pidät hiilihapotetusta vedestä tai virvoitusjuomista löydät myös erilaiset hiilihapotuskoneet Sodastreamista alkaen. Tutustu juomien valmistuksen valikoimaan.

Copyright © 2021 Veikon Kone