Hiustenhoito

Suuri valikoima suoristusrautoja, kihartimia, hiustenkuivaimia ja muita hiustenmuotoiluun liittyviä tuotteita. Kaikki laadukkaimmat merkit: Philips, Braun, Babyliss, Remington... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laadukkaat hiustenhoitotuotteet

Hiustenkuivaajat, trimmerit, muotoiluraudat ja muut hiustenhoitotuotteet

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman hiustenhoitotuotteita kuten kotiparturi trimmerit, hiustenkuivaajat, muotoiluraudat, suoristusraudat, ja kihartimet, jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Babyliss, Braun, OHB Nordica, Philips, ja Remington. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kotiparturilla leikkaat hiukset nopeasti ja helposti

Oletko ennen yrittänyt leikata hiuksia tavallisella trimmerillä, mutta laite menee jumiin minuutin jälkeen? Meidän kestävillä ja johdottomilla kotiparturi trimmereillä trimmaat hiuksesi täysin vaivattomasti ja nopeasti. Meidän kotiparturi hiustenleikkuukoneilla säästät aikaa ja rahaa leikkaamalla hiuksesi kotona. Säädä pituutta 1m jopa 44mm kätevästi säädettävillä kampailla.


Kuivaa, kiharra tai suorista hiuksiasi

Veikon Koneelta löydät tasokkaat hiustenkuivaajat, niin pienet hiustenkuivaajat matkailukäyttöön kuin isommat kotikäyttöön. Meidän laadukkailla muotoiluraudoilla, suoristusraudoilla ja kihartimella varmistat että saat toivomasi tyylin hiuksillesi, niin kotona kuin matkalla. 


Muut kauneus ja terveystuotteet

Hyvinvointituotteiden lisäksi, meiltä löydät myös henkilövaa’at, verenpainemittarit, kuumemittarit, parranajokoneet ja trimmerit, ladyshaverit ja sähköhammasharjat. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.