Pesutornit

Suosituimmat pesukoneet ja kuivausrummut edulliseen pakettihintaan parhailta merkeiltä: Bosch, Cylinda, Electrolux, Husqvarna, Asko, Miele... Muistathan myös väliasennussarjan jos laitteet kytketään päällekkäin. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat pesutornit Veikolta

Pesukoneet ja kuivausrummut pakettihintaan

Pesutornit ovat pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmiä, jossa pesukone on lattialla ja kuivausrumpu pesukoneen päällä. Tällä tavoin pyykit on helppo siirtää suoraan pesusta kuivaukseen, eikä erillistä telinettä ja odottelua tarvita. Tämä säästää aikaa sekä tilaa ja on suositeltava yhdistelmä varsinkin silloin kun pyykkiä on paljon. 


Laaja valikoima pesutorneja

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman pesutorneja jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Bosch, Cylinda, Miele, Samsung ja Husqvarna. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Edestä täytettävät pesukoneet

Edestä täytettävät pesukoneet sopivat niin perheille kuin muihinkin isoihin tarpeisiin. Tarjoamme kattavan määrän erilaisia edestä täytettäviä pesukoneita eri mittaisina, hintaisina ja perinteisimmistä pesukonemalleista moderneihin tarpeisiin. Katso tästä edestä täytettävät pesukoneet.


Kuivausrummut

Kuivausrummut ovat suunniteltu kuivaamaan pyykit tehokkaasti pesun jälkeen. Kuivausrumpuja käytetään usein myös pesutorniyhdistelmissä, jossa alla on pesukone ja päällä kuivausrumpu. Tällä tavoin pyykit on helppo siirtää kuivatukseen heti pyykinpesun jälkeen, eikä niiden kuivumista tarvitse odottaa erikseen telineellä tai henkareissa. Tästä kuivausrumpuihin.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.