Puhelintarvikkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Laaja valikoima lisävarusteita puhelimiin

Jos olet päivittämässä kännykkääsi tai tarvitset piristystä vanhaan puhelimeen, niin Veikon laajasta valikoimasta löydät varmasti mukaan myös joka puhelimeen sopivat lisävarusteet koteloista, suojakuorista ja näytönsuojista, latureihin ja lisävirtalähteisiin. Olipa kännykkäsi Applen uutuus, Samsungin lippulaiva, Xiaomin tehopakkaus tai Oneplussan tyylinäyte saat Veikolta niihin kaikkiin sopivat ja erityiesti suunnitellut lisälaitteet ja -varusteet omaan budjettiin sopivaan hintaan.


Suojaa matkapuhelimesi arjen kolhuilta ja roiskeilta

Tehokkaat älypuhelimet ovat nykyään aikamoinen sijoitus. Eikö siis olisi hyvä suojata ne jokapäiväisiltä pudotuksilta, kolhuilta ja elämänmenolta noin yleensä? Veikolta löydät vankat puhelinkotelot valmistajan kuin valmistajan puhelimiin haluamillasi värivaihtoehdoilla hillityistä mustasta ja valkoisesta eksoottisempiinkin väreihin. Applen ja Samsungin alkuperäisten koteloiden lisäksi saat myös Waven laadukkaat suojakotelot korttipaikoilla ja magneettisulkuisilla kansilla


Suojakuoret ja näytönsuojat

Koteloiden lisäksi saat Veikon valikoimasta ostettua myös kestävät suojakuoret ja näytönsuojat. Suojakuoret tuovat lisäpitoa kännykän käsittelyyn ja jos se pääsee kuitenkin putoamaan suojaa kuori sitä vahingolta. Ja näytönsuojat pitävät huolta ettei iPhonen tai Galaxyn näyttö hajoa ensimmäiseen pudotukseen tai tahriinnu sormenjäljistä. Nämäkin löydät niin valmistajien alkuperäisinä valmisteina kuin Waven ja Docoverin laatutuotteina.


Älä anna virran loppua kesken

Veikon Koneen valikoimasta saat johdot, kaapelit ja lisävirtalähteet puhelimen lataamiseen niin kotona, autossa, kuin menossakin. Halusitpa valmistajien alkuperäislaturit tai Waven laatulaturit löydät ne meiltä, myös langattoman latauksen mahdollistavina latausalustoina ja pikalatausta tukevina. Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat.


Muut tarvikkeet

Näiden lisäksi voit hankkia Veikolta muistikortit isompaan ja pienempään tarpeeseen. Eli tallennustilan ei enää koskaan tarvitse loppua kesken. Ja erilaiset telineet, ohjaimet ja kynät kosketusnäytölle löydät niin ikään lisätarvikkeista.