Liesituulettimet

Suuri valikoima liesituulettimia parhailta merkeiltä. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tehokkaat ja hiljaiset liesituulettimet keittiöön

Liesituuletin huolehtii rasvasta, kärystä, ja ruoasta, jotta ruoanlaitto onnistuu helposti ja vaivattomasti. Liesituulettimia on saatavana eri malleina riippuen siitä, mihin sitä ollaan sijoittamassa ja asuitpa suuressa huvilassa tai pienessä huoneistossa. Meillä on laaja valikoima liesituulettimia niin kaapistoon, seinälle, kattoon kuin pöytätasoonkin asennettaviksi. Kaikilla väreillä ja tyyleillä perinteisestä valkoisesta, teräksen väriseen ja tyylikkääseen mustaan. Nämä kaikki parhailta valmistajilta kuten Husqvarna, Siemens, Thermex, Franke, ja Electrolux. Saat Veikolta myös suodattimia ja muita lisävarusteita. Katso myös Veikon tarjouslehti ja tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajantasalla parhaista tarjouksista!


Omaan kotiin sopivat vaihtoehdot

Ennen kuin aloitat liesituulettimen etsimisen on hyvä huomata, että tuulettimia on erilaisia. Riippuen siitä miltä keittiösi näyttää ja asutko asunnossa vai omakotitalossa sinun tulisi etsiä liesituuletin, joka on sovitettu sekä koon mukaan että toiminnallisesti juuri sinun keittiöösi. Kiinnitä siis huomiota niin liesituulettimen asennustyyliin ja kokoon, väriin, kuin ominaisuuksiinkin.


Perinteinen liesituuletin ilmanpoistolla

Yleisin ja perinteisin keittiön tuuletin on tyyppi, jossa ilma johdetaan ulos talosta poistokanavan kautta. Ilma puhdistetaan tehokkaasti sekä rasvasta, kosteudesta että huonosta hajusta, jotta ruoanlaitto on mukavaa, helppoa ja hajutonta. Jos asut asunnossa tai kerrostalossa, on keskitetty ilmanvaihto yleistä. Tällöin tuuletinta ohjaa keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä eikä sinun tarvitse ostaa moottorilla varustettua liesituuletinta.


Hanki liesituuletin ilman ilmanpoistoaukkoa

Jos haluat välttää reikien tekemistä seinään ilman ohjaamiseksi ulos, sopii siihen täydellisesti liesituuletin, jossa on aktiivihiilisuodatin. Hiilisuodattimen avulla ilma puhdistetaan rasvajäämistä ja muista hiukkasista ja ilma kierrätetään sitten takaisin keittiöön. Suuri etu on, että lämmitetty ilma pysyy sisätiloissa eli säästät energiaa ja pidät lämmityskustannuksesi kurissa talvella. Muista, että liesituulettimen hiilisuodatin on vaihdettava ajoittain parhaan suoritustason ylläpitämiseksi. Monet liesituulettimet omaavat jonkin tyyppisen hälytyksen tai ilmaisimen kun suodatin on aika vaihtaa. Kuinka usein vaihto on tehtävä riippuu suodattimen laadusta ja siitä kuinka usein valmistat ruokaa.


Ominaisuudet imutehosta äänentasoon

Liesituulettimet eroavat toisistaan suurestikin imutehon suhteen. Imuteho ilmaistaan kuutiometreinä tunnissa (m3/h) ja se ilmaisee kuinka paljon ilmaa laite pystyy puhdistamaan. Useimmissa malleissa imuteho on säädettävissä portaittain tarpeesta rippuen. Teknisistä tiedoista löydät suurimman ja pienimmän imutehon, jotta voit valita omaan tarpeeseen sopivan tehotason omaavan liesituulettimen. Liesituulettimet eroavat myös äänentasoltaan, josta löydät niin ikään korkeimman ja matalimman tason teknisistä tiedoista desibeleinä ilmaistuna . Näiden tietojen avulla löydät varmasti omasi Veikon suuresta valikoimasta liesituulettimia!


Huolehdi liesituulettimestasi

Puhdista se usein, jotta tuuletin toimii optimaalisesti. Pidä keittiön tuulettimen rasvansuodatin puhtaana, jotta rasva ei ei pääse pinttymään tuulettimen sisälle.


Energiamerkki apunasi

Mallista riippumatta suosittelemme, että katsot aina energiamerkintää. Energiamerkinnän avulla saat kaiken tarvitsemasi tiedon liesituulettimen energiatehokkuudesta. Siitä näet muun muassa mikä energialuokka koneella on, kuinka paljon energiaa se kuluttaa vuodessa, sekä sen äänenvoimakkuuden.