Hifi

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Mikrohifisarjat, levysoittimet ja vahvistimet musiikkinautintoon

Laadukkaat mikrohifisarjat ja vahvistimet

Etsitkö lisäpontta musiikista nauttimiseen ja todelliseen hifistelyyn? No, etsintämatkasi on sitten loppu! Veikon Koneen kattavasta valikoimasta hifilaitteita löydät niin vahvistimet kaiutinjärjestelmäkäyttöön kuin mikrohifisarjat, joilla tuot upean musiikkielämyksen kotiin kuin kotiin mukavan kompaktissa koossa mutta kattavilla ominaisuuksilla. Sekä tietysti uuteen nosteeseen kohonneet levysoittimet, niin sisäillä kaiuttimilla kuin ilman. Kaikki nämä luotetuilta valmistajilta kuten Sony, Panasonic, Yamaha, Lenco, Muse ja Tivoli Audio. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mikrohifisarjat

Veikon valikoimasta löydät kätevät mikrohifisarjat, joilla saat enemmän irti levykokoelmastasi ja muusta musiikista. CD-soittimilla, radiovirittimillä (FM/AM/DAB), bluetoothilla ja USB:llä, sekä kaikilla muilla tarpeellisilla ominaisuuksilla varustettuilla mikrohifisarjoilla voit tehdä viikonlopun jamisessioista tai arjen musiikkirentoutumisesta entistä nautinnollisempaa ja helpompaa. Tietysti myös kaikenlaisina ja joka tilaan mahtuvina kokoina sekä sisutukseen kuin sisutukseen sopivilla tyyleillä ja värityksillä.


Vahvistimet joka käytöön

Stereovahvistimet eivät ole niin yksinkertaisia ​​ja pelkistettyjä kuin aikoinaan. Ajat, jolloin ne varustettiin vain analogisilla tuloilla ja lähdöillä ja kaiutinliittimillä, ovat kaukana menneisyydessä. Kannettavat tietokoneet, älypuhelimet ja suoratoistopalvelut ovat yhä suositumpia musiikkilähteitä, joten myös vahvistimet ovat kehittyneet ajan mukana. Monissa on nykyään sisäänrakennetut digitaaliset analogiamuuntimet (DAC), levysoittimien esivahvistimet, kannettavien tietokoneiden ja kiintolevyjen USB-liitännät sekä Bluetooth-suoratoisto. Joissakin on jopa integroitu verkon suoratoisto, mikä tekee niistä täysin toimivan "lisää vain kaiutin" -järjestelmän. Veikon vahvistin valikoimasta saat tarpeeseesi sopivan laitteen esivahvistimista AV-viritinvahvistimiin!


Retrotyyliset sekä modernit levysoittimet

Coolit, retrot, ja kiistatta yksi parhaimmista tavoista kuunnella musiikkia, levysoittimet ovat tehneet comebackin. Ja Veikon Koneelta löydät varmasti omaan tarpeisiisi vastaavan levysoittimen. Halusitpa integroiduilla kaiuttimilla varustetun, tai cd- ja kasettisoittimen omaavan, tai yksinkertaisen tyylikkään mallin, saat ne kaikki meiltä. Usein Bluetooth ja/tai USB-liitännällä, jolloin voit helposti digitalisoida vanhoja tai miksei uudempiakin vinyylylevyjä. Ja tietysti saat tämän kaiken myös niin modernilla kuin retrotyylillä. Joten ota askel takaisin retrotunnelmaan, kuuntele levyn pehmeää värinää, ja hanki itsellesi levysoitin Veikon valikoimasta!