Näytöt

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Terävimmät näytöt kaikilla tarkkuuksilla ja ominaisuuksilla

Mikään tietokone ei ole valmis käyttöön ilman kunnon näyttöä, eikä valinnanvaraa ole koskaan ollut yhtä paljon. Peliä, kotia tai toimistoa varten tietokonenäytöt ovat kehittyneet vastaamaan tarkasti jokaisen tietokoneen käyttäjän tarpeita. Suuri, kristallinkirkas näyttö on loistava tapa saada täydellinen mukaansatempaavin kokemus, johon kannettava tietokone tai pöytätietokone pystyy. Ota kaikki irti niin arkisista tehtävistä kuin pelaamisesta ja 4K viihteestä Veikon Koneen kattavan näyttövalikoiman avulla. Löydät taatusti omaan käyttöön sopivan näytön luotetuilta valmistajilta kuten Acer, Asus, Samsung, HP ja BenQ. Katso läpi myös Veikon tarjoukset sekä tilaa uutiskirje, jotta et koskaan missaa tarjouksia!

Määritä näytön päätarkoitus

Ennen näytön ostoa kannattaa miettiä mihin käyttöön se on tulossa: pelaamiseen, ammattikäyttöön tai yleiseen käyttöön. Yleensä pelaajien tulisi asettaa etusijalle nopeat virkistystaajuudet ja matalat vasteajat, ammattilaisten tulisi asettaa etusijalle väritarkkuus ja yleiskäyttäjillä on vähemmän erityistarpeita, mutta huomiota voi kiinnittää niin näytön kokoon kuin resoluutioonkin.

Kaikki teknologiat ja resoluutiot

Veikolta löydät tietokonenäyttöjä erikokoisina ja varustettuina erilaisilla tarkkuuksilla. Valikoimassamme on uusinta tekniikkaa hyödyntävät näytöt, jotka parantavat katselukokemusta kaikille käyttäjille graafisista suunnittelijoista elokuvaharrastajiin. Suosituimmat LCD-näytöt käyttävät In-Plane Switching -teknologiaa tai IPS:ää, joka tuottaa parempaa väritarkkuutta ja tasaisuutta kuin kilpailevat tekniikat. Niiden katselukulmat sopivat erinomaisesti väriherkälle sisällölle, kuten TV-ohjelmille, elokuville ja valokuville. Edullisimmilla näytöillä on Full HD -resoluutio, joka tuottaa 1920 x 1080p -näytön grafiikkaa. Nämä näytöt tarjoavat näyttävää grafiikkaa rasittamatta kuitenkaan liikaa näytönohjainta.

Suuremmat tarkkuudet terävämmälle kuvalle

Löydät myös 2560 x 1440p -näytöt ja sekä Ultra- tai Quad-HD 4K resoluution huippuluokan näyttöjä. 4K tarjoaa valtavia parannuksia 1080p tarkkuuteen verrattuna, yli 8 miljoonan pikselin tarkkuudellaan verrattuna perus Full HD:n 2 miljoonaan. Uusimmista näytöistä saattaa löytyä jopa HDR-tuki. Jos sinulla on erillinen näytönohjain nämä 4K tietokonenäytöt ovat erinomainen vaihtoehto, erityisesti viihde- ja pelikäyttöön.

Muotoilu ja koko

Nykyaikaisia näyttöjä löytyy kaiken kokoisina ja tyylisinä pienistä matkanäytöistä aina suuriin 43 tuuman laajakuvanäyttöihin. Pienemmät näytöt ovat ihanteellisia ahtaissa tiloissa tai kahden tai useamman näytön kokoonpanoissa. Kaarevat tietokonenäytöt tarjoavat kattavamman katselukokemuksen erityisesti pelaamiseen ja muuhun viihdekäyttöön. Monet näytöistä voidaan myös asentaa seinälle, jotta säästät arvokasta käyttöpinta-alaa kotona tai toimistolla.

Virkistystaajuudet ja vasteajat

Näytön virkistystaajuudet ja vasteajat ovat erityisesti pelaajille tärkeitä ominaisuuksia. Virkistystaajuus kertoo kuinka monta kertaa sekunnissa näytön kuva päivittyy. Perusnäytöissä se on 60Hz ja tasokkaissa pelinäytöissä jopa 240Hz. Kannattaa kiinnittää huomiota myös FreeSync ja GSync ominaisuuksiin, jotka synkronoivat näytön taajuuden sisällön taajuuden kanssa. Vasteajat ilmoitetaan yleensä millisekunteina ja ne kertovat kuinka nopeasti pikselit pystyvät vaihtamaan väriään. Jos siis etsit erityisesti pelikäyttöön tarkoitettua näyttöä kiinnitä huomiota näihin ja suuntaa selaamaan pelinäyttövalikoimaa!