Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Laadukkaat ja tehokkaat ilmastointilaitteet

Ilmanviilennin pitää sisätilat raikkaina ja viileinä

Yllättikö kesähelteet ja tuntuiko kotisi saunalta viime kesänä? Häiritsikö kuumuus yöuniasi? Älä anna sen toistua, sillä meillä on ratkaisu! Kesähelteet voivat yllättää koska vaan ja muuttaa kodin, toimiston tai mökin sisätilat tukalaksi saunaksi. Hae helpostusta helteeseen meidän ilmastointilaitteilla. Veikon Koneelta löydät laadukkaita, tehokkaita ja helposti siirrettäviä ilmastointilaitteita luotettavalta ja tunnetulta valmistajalta Canvac.

Kätevä siirrettävä ilmastointilaite

Veikon Koneelta löydät siirrettäviä ilmastointilaitteita, jonka avulla voit kätevästi tuoda viilennyksen juuri sinne minne sitä tarvitset. Meidän ilmastointilaitteiden sivuilla on kahvat ja alaosassa pyörät, jotka yhdessä tekevät sen liikuttamisesta kuin leikkiä, eikä asennus edellytä muuta kuin pistorasian sekä ikkunan tai reiän seinässä mistä johtaa kuuma ilma ulos poistoletkun kautta.

Mikä laite sopii minulle?

Ilmastointilaite valitaan huoneen koon tai pinta-alan mukaan. Mitä isompi tila, sen tehokkaampi ilmanviilennin pitää olla että tila pysyy viileänä. Löydät tehot (BTU) ja suositeltu neliömäärä tuotteiden kuvauksissa. Siirrettävissä ilmastointilaitteissa on se etu että yksi laite voi riittää sillä voit vaivattomasti siirtää laitetta iltaisin makuuhuoneeseen vaikka pitäisit sitä päivällä olohuoneessa.

Miten asennan siirrettävän ilmastointilaitteen?

Asentaminen on yksinkertaista: yhdistä laite pistokkeeseen ja tämän lisäksi kuuma ilma on johdettava ulos huoneesta. Tämä tehdään mukana tulevan poistoletkun avulla, jonka johdat ulos seinässä olevan reiän kautta tai ikkuna-asennussarjan kautta. Meidän ilmastointilaitteet on kytkettävä maadoitettuun pistokkeeseen.

Mikä on optimaalinen sisälämpötila?

Tutkimusten mukaan optimaalinen sisälämpötila on hieman yli 21 astetta, toki tämä vaihtelee ja pääasia on ettei ole liian kylmä tai kuuma. Ilmastointilaitteella voit säätää lämpötilaa ja näin parantaa viihtyvyyttä, keskittymiskykyä sekä unenlaatua sillä ilmastointilaite pitää sisätilat optimaalisessa lämpötilassa säästä riippumatta.

Muut laitteet

Veikolta löydät ilmastointilaitteiden lisäksi myös paljon muita laitteita kuten ilmankostuttimia, ilmanpuhdistimia, lämmittimiä, tuulettimia, ilmanvaihtolaitteita ja ilmalämpöpumppuja. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!Copyright © 2021 Veikon Kone