Sauvasekoittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Hyödylliset sauvasekoittimet kotikeittiöön

Kätevät sauvasekoittimet keittiöapuriksi

Sauvasekoittimella voit helposti sekoittaa, soseuttaa ja vispata. Teet täydelliset pestot, soseet tai smoothiet helposti yhdellä laitteella. Monista käsisekoittimista löytyy myös lisävarusteita, kuten pallovispilä ja pilkkomiskulho, joilla lisäät niiden monipuolisuutta. Joissain on myös raastinlevyt, joilla voit käyttää sauvasekoitinta niin juustojen raastamiseen, yrttien pilkkomiseen kuin munanvalkuaisen vatkaamisen. Veikolta löydät sauvasekoittimia kaikilla hintaluokilla, eri vahvuuksilla ja erilaisilla lisävarusteilla valmistajilta kuten Bosch, Bamix, Smeg, ja Electrolux. Kaikki, jotta löydät juuri omaan sekoitustarpeeseesi sopivan sauvasekoittimen. Muista käydä läpi myös Veikon tarjouslehti sekä tilata uutiskirje, joista löydät uusimmat sauvasekoitintarjoukset!


Sauvasekoittimien teho

Sauvasekoittimilla on pienempi teho kuin esimerkiksi tehosekoittimella, mallista riippuen muutamasta sadasta watista tuhanteen wattiin. Toisaalta ne kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa, ne on helppo koota, niitä on helppo käyttää, eivätkä ne vie paljon tilaa. Monipuolisilla sauvasekoittimilla saat suuremman hallinnan kokkaukseen ja mahdollisuuden jahdata uusia ja jännittäviä ruokia kätevästi ja helposti. Edistyneimmistä sauvasekoittimista löytyy jopa tyhjiöpakkaustoiminto, jolla säilöt ruoat tyhjiöpusseihin säilyttäen niiden aromit entistä paremmin.


Sauvasekoittimien toiminnot

Sauvasekoittimen käyttö on yleensä yksinkertaista: on/off-painike ja pyörivä terävä terä. Eri malleista löytyy toki erilaiset nopeudet ja joskus turbotoiminto erittäin tehokkaseen sekoittamiseen. Näin sauvasekoittimet antavat muokata sekoitusnopeutta sekoitettavan ainesosan mukaan. Jos käytät sitä esimerkiksi nesteisiin on hyvä ajaa pienellä nopeudella roiskumisen estämiseksi. Joistain sekoittimista löytyy myös esimerkiksi automaatinen sammutus toiminto.


Muotoilu

Sauvasekoittimet on muotoiltu ergnomisesti, jotta niiden käyttö rapatessa ja roiskuessakin pysyy turvallisena ja helppona. Tietysti sekoittimia on saatavilla eri muotoisina ja värisinä klassisesta valkoisesta ja mustasta aina räväyttävimpiin väreihin asti. Joten löydät taatusti oman keittiön tyyliin sopivan sauvasekoittimen Veikon valikoimasta.