Side by side ja kotikylmiöt

Laaja valikoima side by side kaappeja ja kylmiöitä eri tarpeisiin. Tiesitkö että muokattavat Festivo kylmälaitteet rakentuvat toisiinsa liitettävistä kylmiö-, pakastin- ja viinikaappimoduuleista. Moduuleita yhdistelemällä saat juuri Sinun keittiöösi sopivan kokonaisuuden. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Side by Side ja kotikylmiöt isompaan säilytystarpeeseen

Jos etsit sekä uutta pakastinta että jääkaappia, voi olla järkevää harkita jääkaapin ja pakastimen yhdistelmää Side by side -muodossa. Se on alunperin amerikkalainen tyyli, jossa jääkaapit ja pakastimet sijoitetaan vierekkäin samaan yksikköön. Samasta amerikkalaistyylistä ovat peräisin myös useasta mallista löytyvät jääpala- ja vesiautomaatit. Tältä sivulta löydät Veikon Koneen laajan valikoiman erilaisia Side by Side kylmälaitteita tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Husqvarna, Samsung, Whirlpool ja Smeg. Kategoriasta löydät myös Festivon kylmiöt ja kylmiöpakastimet. Vaihtoehtoja löytyy niin perinteisen valkoisena kuin tyylikkään teräksisenä ja trendikkäänä mustana.


Älykkäät toiminnot Side by Side jääkaapissa ja pakastimessa 

Kylmälaitevalikoimastamme löydät malleja, joissa on monia älykkäitä toimintoja. Esimerkkinä voidaan mainita MultiFlow -toiminto, joka jakaa jäähdytettyä ilmaa koko kaappiin optimaalisella tavalla, jolloin lämpötila sekä kosteus pidetään tasaisella tasolla. Power Cool ja Power Freeze -toiminnoilla puolestaan lyhennät ruoan viilentämiseen ja pakastamiseen kuluvaa aikaa. Jostain malleista löytyy myös wifi-yhteydet ja suuret ulkoiset LCD-näytöt, jotka tuovat uudenlaista interaktiivisuutta ja älyominaisuuksia ruoansäilytykseen.


Automaattinen sulatus

Suurimmalla osalla Side by Side kylmälaitteita on nykyään automaattinen sulatus, mutta voi olla hyvä silti varmistaa, että sinua kiinnostavalla kaapilla on tämä toiminto. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia jään kertymisestä jääkaappi- tai pakastinosaan eikä kaappia tarvitse sulattaa itse. Aikaa jää siis muuhun hauskempaan toimintaan. Ja koska itsesulava kaappi kuluttaa myös vähemmän sähköä, niin sekä planeetta että kukkaro kiittävät.


Energiamerkintä on hyvä opas

Katso energiamerkintä ennen kuin valitset Side by Side kaapin. Siitä näet niin kaapin energiatehokkuuden kuin tilavuudet ja äänentasonkin. Nykyään kaikki kylmälaitteet on merkitty energialuokkiin A:sta G:hen, joista A on energiatehokkain. Vastikään vuoden 2021 maaliskuussa ovat tulleet voimaan EU:n uudet energialuokat mikä tarkoittaa, että useimmilla kaapeilla energialuokka on asteikon alapäässä jättäen runsaasti tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Kierrätä vanha jääkaappi ja pakastin

Uutta Side by Side kylmälaitetta ostaessa voit valita Veikon palveluista niin kylmälaitteen käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin kaappi tuodaan kätevästi suoraan kotiin vanhan tilalle ja pääset suoraan hyödyntämään uutta kylmälaitettasi. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Katso myös Veikon tarjouslehti, josta löydät viimeisimmät kodinkone- ja kylmälaitetarjoukset!