Kotiteatterit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kotiteatterijärjestelmät parhaaseen audionautintoon

Laadukkaat ja tyylikkäät kotiteatterit

Oletko rakentamassa kotiteatterijärjestelmää, koska haluat korkealaatuisen sekä teatterimaisen katselu- ja äänikokemuksen? Kokemuksen joka ympäröi sinut ja täyttää koko huoneen upealla laadulla? Sinulla on jo haluamasi tarpeeksi suuren tuumaluvun televisio uusimmilla 4K ja HDR teknologioilla, mutta nyt pitäisi ratkaista kotiteatterijärjestelmän äänenlaatu. Ei hätää, Veikko auttaa! Veikon laajasta kotiteatterijärjestelmä valikoimasta löydät tyylikkäät Jamo ja Klipsch laitteet hengittämään uutta eloa suosikkielokuviisi ja -sarjoihin. Niin kompaktissa koossa kuin vähän isommilla tornikaiuttimillakin. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kotiteatterijärjestelmän valinta

Parhaan kotiteatterijärjestelmän luomisen ei tarvitse olla vaikeaa tai pelottavaa. On vain tehtävä päätöksiä siitä, mitkä komponentit toimivat juuri sinun kotisi kotiteatterijärjestelmälle varatussa tilassa. Ehkä kokoonpanosi on parhaiten toteutettavissa tyylikkäällä soundbarilla, joka sopii huomaamattomasti seinälle asennetun television alle. Tai ehkä haluat järeämmän viisi kanavaisen kaiutinjärjestelmän, jossa on viisi kaiutinta sijoitettuna strategisesti huoneen ympärille surround-teatteriäänen luomiseksi. Voit myös valita langallisen järjestelmän ja langattoman välillä, mutta yhä useammat kotiteatterijärjestelmät tulevat langattomilla kaiuttimilla johdottomaan kätevyyten.


Kuinka monen kaiuttimen järjestelmä?

Se riippuu ihan omista tarpeistasi. Enemmän on aina parempi äänenlaadun suhteen, ja on olemassa kymmeniä mahdollisia kaiutinyhdistelmiä, jotka voivat luoda todellisen kotiteatteriäänen. Perinteinen kotiteatterijärjestelmä koostuu viidestä kaiuttimesta: keskikaiutin, vasen ja oikea kaiutin, kaksi vasenta ja oikeaa takakaiutinta ja tietysti subwoofer.

Perinteinen 5.1 kotiteatterijärjestelmä tulisi asentaa näin:

Keskikaiutin, josta suurin osa vuoropuheluäänestä tulee, tulisi sijoittaa television alapuolelle. (Tosin jotkut seinään asennettavat keskikaiuttimet sopivat television yläpuolelle.) Vasen kaiutin menee vasemmalle ja oikea oikealle. Kaksi takakaiutinta on sijoitettu tai asennettu huoneen perälle, katsojan taakse. Yleensä vasen ja oikea etukaiutin ovat suurempia kuin vasen ja oikea takakaiutin. Näiden avulla luodaan katsojan ympäröivä tilaääni, joka luo teatterimaisen katselu- ja kuuntelukokemuksen kotisohvalla.


Mitä kanavat tarkoittavat?

Olet ehkä huomannut 5.1 tai 7.1 tai 11.2 tai 5.1.2 jne. tyylisiä merkintöjä. Mistä niissä on kyse? Kanavia voi ajatella eri kaiuttimina, jolloin yllä olevien merkintöjen ensimmäinen luku kertoo kaiuttimien lukumäärän, ja .1 kertoo onko järjestelmässä subwooferi vai ei. Ja 5.1.2 kanavamerkinnän viimeinen luku kertoo Dolby Atmos kaiuttimien määrän. Useimmat musiikkimuodot vaativat vain kaksi kanavaa (vasen ja oikea) mutta taivas on rajana todellisessa kotiteatterin surround-äänessä. Mitä enemmän kaiuttimia lisäät sen paremman ja mukaansatempaavamman äänimaailman saat!