Projektorit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tarkat projektorit työhön ja viihteeseen

Laadukkaat projektorit - tee kodista elokuvateatteri

Ulkoelokuvat takapihalla ja miljoonan dollarin esitykset kokoushuoneessa, nämä molemmat ovat mahdollisia multimediaprojektorien avulla. Vie suosikkituotantosi, -pelisi tai diaesityksesi näytön rajojen ulkopuolelle terävälle ja suurelle valkokankaalle, jolla voit jakaa sisältösi suurten ja pienten ryhmien kanssa yhtä selkeästi niin 4K tarkkuuksilla kuin HD-resoluutiolla. Veikon Koneen kattavasta valikoimasta löydät projektorit niin toimisto- kuin kotiteatterikäyttöön tunnetuilta valmistajilta kuten Epson, BenQ, ja Samsung. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kuinka valita projektori

Useimmat projektorit voidaan joustavasti yhdistää eri medialähteisiin, mutta monet niistä on tarkoitettu erityiskäyttöön, kuten viihdekäyttöön tarkoitetut kotiteatteriprojektorit. Harkitse ensisijaista käyttötarkoitusta ja sitä, mihin olet sijoittamassa projektorin. Tällä tavalla voit valita laitteen, jolla on tiettyjä toimintoja, kuten viihdeominaisuudet tai datakeskeiset mallit, jotka ovat yhteensopivia laskentataulukoiden tai diojen näyttämisen kanssa. Ajattele ainakin näitä:

  • Näytön koko: Jotkut laitteet voivat projisoida kuvia lähes 40 kertaa suurempina kuin 50 tuuman televisiot
  • Heittoetäisyys: Kuinka paljon tilaa projektorin ja valkokankaan välillä on
  • Ympäristön valon arvio: Hallittu valaistus auttaa saamaan parhaan kuvanlaadun videoprojektorista


Kotiteatteriprojektorit vs. toimistoprojektorit

Kotiteatteriprojektorit tuottavat syviä mustia ja rikkaita värejä, jotka simuloivat kuvien näkyvyyttä pimeässä elokuvateatterissa, joten sinun on voitava hallita huoneen valaistusta. Jos et tähän pysty, kannattaa etsiä laitteita, joilla on suurempi kirkkaus, ja ole valmis investoimaan laadukkaampaan valkokankaaseen. Nämä projektorit sopivat myös urheilun, 3D-elokuvien, videopelien ja kuvaesitysten nauttimiseen. Kotiteattereissa on pehmeämmät tuulettimet ja ylimääräiset HDMI-portit, jotka muodostavat yhteyden saumattomasti teatterijärjestelmään.


Toimistoprojektorit

Toimistoprojektorit ovat osa audiovisuaalisia esitystyökaluja, jotka sopivat parhaiten kokouksiin ja luokkaopetukseen. Nämä dataprojektorit ovat kirkkaampia kuin kotiteatterit, joten ne eivät vaadi hallittua valaistusta eivätkä esimerkiksi avoimet ikkunat vaikuta niiden kuvanlaatuun. Ne toimivat parhaiten still-kuvien, kuten kaavioiden tai diojen, kanssa, mutta ne ovat myös yhteensopivia multimediaprojektioiden kanssa. Kotiteatteriprojektorien tapaan niissä on yleensä HDMI-portti, joka muodostaa yhteyden kannettavien tietokoneiden ja muiden laitteiden kanssa.


Muut tarvikkeet täydelliseen kotiteatterielämykseen

Veikon Koneen muiden AV-laitteiden valikoimasta löydät myös laadukkaat valkokankaat, joilla saat kaiken irti projektoreista ja luot ainutlaatuisen katseluelämyksen. Ja jottei elämys jää pelkästään kuvanlaadusta kiinni, voit hankkia Veikolta myös kotiteatterisarjat täydentämään äänikokemuksen vastaamaan mahtavaa kuvaa. Luo itsellesi täydellinen kotiteatterielämys elokuviin, peleihin, ja televisioon!