Tehosekoittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tehokkaat tehosekoittimet juoman ja ruoanlaittoon

Luo nopeasti smoothie tai pirtelö - juo kotona tai ota mukaan!

Tehosekoittimella voit sekoittaa, vatkata, pilkkoa ja murskata. Voit helposti tehdä smoothieita, pirtelöitä, taikinaa ja keittoja. Monet tehosekoittimet pystyvät myös murskaamaan jäätä ja jäädytettyjä marjoja helposti. Me Veikon Koneella autamme mielellämme sinua löytämään juuri sinulle sopivan tehosekoittimen luotetuilta valmistajilta kuten Bosch, Wilfa, OBH Nordica, Smeg ja Elvita. Muista myös katsoa Veikon tarjouslehden tarjoukset sekä tilata uutiskirje parhaiden tarjousten nappaamiseen!


Moottori

Tehosekoitin koostuu astiasta/kannusta ja moottoriyksiköstä, joilla on eri tehoiset moottorit. Moottoriyksiköt pyörittävät paria erittäin kestäviä ja teräviä teriä, jotka yhdessö suuren tehon kanssa mahdollistavat erittäin tehokkaan sekoituksen. Näin tehosekoitin voi nopeasti luoda pirtelöt tai smoothiet jopa pakastettujen hedelmien ja marjojen tai jääkuutioiden kanssa. Kaikki mallit eivät kuitenkaan voi murskata jäätä, mikä on hyvä pitää mielessä omaa valintaa tehdessä. Moottorin teho watteina ilmoitettuna määrää kuinka tehokas tehosekoitin on ja siten mitä se pystyy käsittelemään. Mitä suurempi teho sitä enempään tehosekoitinta voidaan käyttää.


Tilavuudet jokaiseen käyttöön

Tehosekoituskannuja on saatavana eri tilavuuksina, yleensä 1-2 litran välillä. Jotkut ovat lasikannuisia ja toiset muovia ja joissain voi tulla useita eri kannuja tai to-go pulloja mukana. Useimmat ovat niin astianpesukoneen kuin lämmönkestäviä mutta toiset eivät. Kannattaa siis tarkistaa tuotetiedot tarkasti omaan käyttöön sopivan tehosekoittimen löytämiseksi.


Eri tehotilat

Tehoseokoittimet tulevat erilaisillla nopeus- ja tehonsäätö valinnoilla aina parista eri nopeudesta portaattomaan nopuden säätöön. Usein myös erilaisilla turbo- tai pulssitoiminnoilla, jotka sopivat erityisesti kovempien ainesosien käsittelyyn. Joistain tehosekoittimista löytyy jopa erilaisia automaattisia valmistusohjelmia sekä automaattisia puhdistustoimintoja.


Sekoita fiksusti

Voit käyttää tehosekoitinta myös esim. mausteiden ja pähkinöiden pilkkomiseen sekä kasvisoseisiin. Nestemäisiä ja kiinteitä ruokia sekoitettaessa on tärkeää kaataa neste ensin sekoittimeen ja lisätä sen jälkeen vasta kiinteät ainesosat. Tällä tavalla eri ainesosat pilkotaan ja yhdistetään parhaiten, etkä vaaranna kovien ainesosien jumittumista terien alle. Jos tiedät, että tehosekoitin tulee kovempaan käyttöön voi olla hyvä ostaa sekoitin, joka on nimenomaan suunniteltu pidempiaikaiseen sekoitukseen.