Ilmankostuttimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Ilmankostutin pitää sisäilman miellyttävänä ja terveellisenä!

Laadukkaat ja tehokkaat ilmankostuttimet

Kärsitkö kuivasta sisäilmasta? Kuiva huoneilma ärsyttää ihoa, ilmakalvoja ja hengitysteitä. Tämän lisäksi kuivailma lisää ilman pölyisyyttä ja sähköisyyttä. Monet kärsivät kuivasta sisäilmasta talvisin kun ulkona on kylmä ja kuivaa, ja sisätiloissa lämmitys päällä. Veikolta helpotusta allergiaoireisiin, kuivaan, kuumaan ja kylmään sisäilmaan laadukkailla ja tehokkailla ilmankostuttimilla. Meillä on ilmankostuttimia eri hintaluokissa ja eri tarpeisiin, tietysti tunnetuilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Canvac, Philips, ja Wilfa.


Parempi sisäilma vuoden ympäri ilmankostuttimella

Ilmankostutin parantaa sisäilmaa merkittävästi vuoden ympäri. Meidän tehokkaat ja helppohoitoiset ilmankostuttimet voivat suihkuttaa kuumaa sekä kylmää höyryä. Sopiva ilmankosteus on tärkeää varsinkin huoneissa missä vietämme paljon aikaa kuten makuuhuoneissa. Talvella sisäilma on yleensä huomattavasti kuivempaa ja ilmankosteus saattaa laskea jopa alle 20 %, joka on liian kuiva useimmille ihmisille. Sopiva ilmankosteus sisätiloissa on noin 25–40%.


Miten ilmankostutin toimii?

Perinteiset höyrystävät ilmankostuttimet toimivat lämmittämällä säiliössä olevan veden höyryävän kuumaksi, näin saavuttaen höyryävän ilman sekä samalla tuhoten osa mahdollisista mikrobeista. Toinen ilmankostutin on ultraäänikostutin, joissa vesi siirtyy säiliöstä ultraäänitaajudella toimivaan värähtelijään ja muuttuu tämän jälkeen hienoksi sumuksi.


Mikä ilmankostutin sopii minulle? 

Höyrystävät ilmankostuttimet ovat hygieenisimpiä ja allergia- ja astmaliiton suosittelemia. Ne lämmittävät veden höyryävän kuumaksi, jolloin suurin osa mikrobeista kuolee. Ultraäänikostuttimet tuottavat ilmaan viileää sumua. Ne toimivat hiljaisesti ja taloudellisesti, mutta mikrobikasvun vaara on niissä suurempi kuin höyrystävissä kostuttimissa.


Ilmanpuhdistin ja ilmankostutin

Meiltä myös yhdistelmälaitteet jonka avulla sisäilma on miellyttävämpää hengittää vuoden ympäri. Ilman puhdistuksen ja kosteutuksen yhdistävä laite auttaa poistamaan allergeeneja, bakteereja, viruksia sekä kevään suuria siitepölymääriä. Lisäksi se ehkäisee ilman kuivuutta talvella.


Muut ilmanvaihtolaitteet

Veikolta löydät ilmalämpöpumpun lisäksi myös paljon muita laitteita kuten ilmanpuhdistimet, lämmittimet, tuulettimet, ja ilmalämpöpumput. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!