Lattiavalaisimet

Voit tilata lattiavalaisimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tyylikkäät lattiavalaisimet ja jalkalamput

Lattiavalaisimet ja jalkalamput kodin sisustukseen

Etsitkö lukuvaloa, lisävaloa työpisteelle, kirkkaan kohdevalon tai himmeän tunnelmavalon? Veikon Koneen valikoimasta löydät lattiavalaisimia jotka tuovat valoa ja tyyliä tilaan kuin tilaan, oli sinulla perinteinen tai modernimpi tyyli kodissasi, meiltä löydät taatusti sopivan jalkalampun. Kaikki meidän lattiavalaisimet ovat tietysti luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Aneta, Nordlux ja AH Belysning.


Lattiavalaisin täydentää huoneen sisustuksen

Lattiavalaisin on käyttöesineen lisäksi myös helppo tapa korostaa huoneen sisustusta ja erilaisia yksityiskohtia kuten tauluja. Lattiavalaisin on käytännöllinen ja edullinen tapa täydentää huoneen valaistusta tai valaista tiettyä osaa huonetta pehmeällä valaistuksella, sillä lattiavalaisimet eivät kärsi samoista rajoituksista kuin kattovalaisin. Päinvastoin, lattiavalaisinta voi helposti kokeilla eri paikoissa kunnes löytää sen oikean paikan esimerkiksi sohvan, nojatuolin tai sängyn vierestä.


Minkälainen lattiavalaisin sopii minulle?

Lattiavalaisimia löytyy erilaisia: esimerkiksi ylöspäin suunnatut lattiavalaisimet, perinteiset jalkalamput ja kaarivalaisimet. Kaarivalaisimet ja perinteiset jalkalamput sopivat erityisen hyvin tilaan missä haluat lisää valoa mutta myös lamppua lukemiseen tai työskentelyyn, kun taas ylöspäin suunnattu lattiavalaisin, jossa valo menee suoraan ylöspäin, toimii hyvin täydennyksenä kattovalaisimille.


Lattiavalaisin lukuvalona tai yleisvalona

Lattiavalaisimet toimivat erinomaisesti lukuvalona tai pienemmän tilan yleisvalona. Lattiavalaisimen asentaminen ei vaadi työkaluja tai erityisosaamista, sillä asennus ei edellytä muuta kuin pistokkeen löytämisen. Lattiavalaisin tarjoaa siis joustavuutta, koska lattiavalaisinta on helppo siirtää paikasta tai huoneesta toiseen. Tämän lisäksi monissa lattiavalaisimissa on myös säädettävät varret ja korkeudet millä valon saa ohjattua juuri haluamaasi paikkaan.


Valot kotiin, toimistolle ja pihalle

Lattiavalaisimien lisäksi Veikolta löydät myös kaikki muut valaisimet mitä voit haluta kodin tai toimiston valaisemiseen, kuten kattovalaisimet, plafondit, pöytävalaisimet, riippuvalaisimet, pihavalaisimet, sekä koristevalaisimet ja valosarjat. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!