Sähköhammasharjat

Laaja valikoima sähköhammasharjoja ja varaharjoja. Kaikki laadukkaimmat merkit: Oral-B ja Philips. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laadukkaat ja tehokkaat sähköhammasharjat

Kuten hammaslääkäritkin myös Veikko suosittelee sähköhammasharjaa

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman sähköhammasharjoja jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Jordan, Oral-B ja Philips. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Sähköhammasharjan edut

Tiesitkö että sähköhammasharjat poistavat jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja? Kun kerran kokeilet sähköhammasharjaa, et halua enää tavallista hammasharjaa käyttää sillä sähköhammasharjalla saat miellyttävän puhtauden tunteen koko suuhun ja uskomattoman puhtaat hampaat.


Sähköhammasharjan varaharjat ja tarvikkeet

Veikon Koneelta löydät myös varaharjat kaikille suosituille sähköhammasharja malleille kuten Oral-B Ortho Care, Oral-B Flossaction, Jordan TBR-mallit, ja Philips HX-malleille. Sähköhammasharjan harjaspäät kannattaa vaihtaa kerran puolessa vuodessa tai niin usein kuin harjan valmistaja suosittelee.


Muut kauneus ja terveystuotteet

Hyvinvointituotteiden lisäksi, meiltä löydät myös henkilövaa’at, verenpainemittarit, kuumemittarit, parranajokoneet ja trimmerit, ladyshaverit ja epilaattorit. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.