Sähköhammasharjat

Laaja valikoima sähköhammasharjoja ja varaharjoja. Kaikki laadukkaimmat merkit: Oral-B ja Philips. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Laadukkaat ja tehokkaat sähköhammasharjat

Kuten hammaslääkäritkin myös Veikko suosittelee sähköhammasharjaa

Haluatko pitää huolta hampaistasi parhaalla mahdollisella tavalla? Veikon Koneen verkkokaupasta löydät laadukkaat sähköhammasharjat, jotka tekevät hampaiden harjaamisesta helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan ennen. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva sähköhammasharja. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Jordan, Oral-B ja Philips. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Sähköhammasharjan edut

Tiesitkö että sähköhammasharjat poistavat jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja? Niiden pyörivä tai värähtelevä harjaspää poistaa plakin tehokkaasti hampaiden pinnoilta ja ientaskuista, mikä auttaa ehkäisemään hammaskiven muodostumista ja ientulehdusta. Lisäksi sähköhammasharjat usein varustettu ajastimella, joka auttaa sinua harjaamaan hampaasi suositellun ajan.


Sähköhammasharjan varaharjat ja tarvikkeet

Veikon Koneelta löydät myös varaharjat kaikille suosituille sähköhammasharja malleille kuten Oral-B Ortho Care, Oral-B Flossaction, Jordan TBR-mallit, ja Philips HX-malleille. Sähköhammasharjan harjaspäät kannattaa vaihtaa kerran puolessa vuodessa tai niin usein kuin harjan valmistaja suosittelee.


Laadukkaat sähköhammasharjat

Laatu on meille tärkeää, joten tarjoamme vain luotettavia ja kestäviä tuotteita. Sähköhammasharjojemme akut ovat pitkäkestoisia ja latautuvat nopeasti, joten voit nauttia huolellisesta suuhygieniasta ilman turhia katkoksia. Lisäksi sähköhammasharjojemme harjaspäät ovat helposti vaihdettavissa, mikä tarkoittaa, että voit pitää harjasi aina puhtaina ja hygieenisinä.


Muut kauneus ja terveystuotteet

Hyvinvointituotteiden lisäksi, meiltä löydät myös henkilövaa’at, verenpainemittarit, kuumemittarit, parranajokoneet ja trimmerit, ladyshaverit ja epilaattorit. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.