Pelitietokoneet

Veikolta löydät laajan valikoiman peliläppäreitä ja pelikoneita parhailta merkeiltä kuten Acer, Asus, HP, Lenovo ja MSI! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Pelitietokoneet peliareenojen hallintaan

Laadukkaat ja tehokkaat pelitietokoneet

Jokainen pelaamisen saloihin vihkiytynyt pelaaja tietää, että konsolit eivät ole pelaamisen alfa ja omega. Hyvä pelitietokone on enemmän kuin kykenevä kestämään vertauksia uusimpiin seuraavan sukupolven konsoleihin kuten PS5 ja Xbox Series X. Parhaimmillaan PC-pelaaminen tarjoaakin kaiken, mitä vaativa pelaaja voi mahdollisesti haluta. Salamannopea pelattavuus? Kyllä. Upea grafiikka? Tietenkin. Valtava valikoima loistavia pelejä? Aina. Mutta ensin on saatava käsiin uusimmat pelitietokoneet, jotta voit kokea pelit niin kuin ne on tarkoitettu koettavaksi. Onneksi olet oikeassa paikassa! Veikon Koneelta saat parhaat pelikoneet niin pöytäkoneina kuin kannettavinakin. Katso läpi myös parhaat tarjoukset ja tarjouslehti, jos haluat omaan budjetiin sopivan pelikoneen!


Tehokas pelikone mullistaa tuloksia

Pelikoneita löytyy laidasta laitaan, esimerkiksi edullinen pelikone nuoremmalle perheenjäsenelle tai tehokas pelikone raskaampaan pelaamiseen. Veikon Koneen valmiiksi all-in-one pelikoneilla säästät aikaa ja vaivaa, sekä varmistat parhaat mahdolliset tulokset.


Pelipöytäkoneet voittoisaan pelaamiseen

Jos haluat pelata uusimpia pelejä parhaimmilla grafiikka-asetuksilla ja ilman viiveen häivääkään, on pelipöytäkone se paras mahdollinen ratkaisu. Niihin saat tehokkaimmat Intel ja AMD prosessorit, parhaat NVIDIA näytönohjaimet, ja nopeimmat SSD-tallennustilat, joilla pelit näyttävät ja tuntuvat siltä kuin niiden kuuluukin. Joten hukkaa itsesi pelien maailmaan ja löydä oma pelipöytäkoneesi Veikon valikoimasta parhailta valmistajilta kuten Asus, Acer, Lenovo, MSI, ja HP.


Pelikannettavilla joustavuutta pelaamiseen

Jos kotona ei ole tilaa pöytäkoneelle tai tarvitset helposti mukana kulkevaa tehoa pelaamiseen, on pelikannettava täydellinen ratkaisu. Se minkä se ehkä häviää pöytäkoneille tehossa se enemmän kuin voittaa takaisin kätevyydessä. Tehokkaat prosessorit ja näytönohjaimet löytyvät kannettavistakin ja uusimmat pelit pyörivät ilman ongelmaa. Veikolta saat omaan tehotarpeeseen, hintaan, ja kokoluokkaan sopivat pelikannettavat aina 14" kompakteimmista malleista isompiin 17,3" tehokannettaviin. Luotetuimmilta valmistajilta kuten Acer, Lenovo ja MSI.


Muut tarvikkeet ja lisälaitteet PC-pelaamiseen

Mikään peliasema ei ole valmis ilman asiaan kuuluvia oheislaitteita ja tarvikkeita, jotka antavat niin peruspelaajalle kuin E-Sports ammattilaiselle etulyöntiaseman pelissä kuin pelissä. Huippulaadukkaat pelinäytöt kaikilla resoluutioilla ja uusimmilla ominaisuuksilla kuten FreeSync ja HDR. Pelihiiret ja -näppäimistöt headshotteihin. Pelikuulokkeet, joilla et koskaan hukkaa vastustajaa. Kaikki nämä löydät Veikon laajasta Gaming valikoimasta.