Reitittimet

Pätkiikö netti? Anna Veikon auttaa! Veikolta löydät laajan valikoiman modeemeja ja reitittimiä! Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat reitittimet kotiin ja toimistolle

Wifi reititin kotiin, mökille ja konttoriin

Pätkiikö netti? Anna Veikon auttaa! Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman reitittimiä jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Asus, F-secure, Huawei, TP-Link, ja Zyxel. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Reitittimet ja modeemit

Reititin on tärkein verkkolaitteistosi. Se on kotisi langaton keskus ja luo paikallisen verkon kaikista langallisista ja langattomista laitteistasi. Ihmiset työskentelevät nyt kotoaan yhä useammin, minkä vuoksi nopean internet-yhteyden tarve kasvaa. Tässä auttaa verkkolaite, joka on erityisesti suunniteltu parantamaan internetin nopeutta, vakautta ja joustavuutta. Esimerkiksi kaksikaistainen reititin, joka toimii kahdella eri taajuudella (2,4 GHz ja 5 GHz), tai jopa kolmekaistainen, jos haluat viimeisintä teknologiaa. Nämä mahdollistavat vähemmät häiriöt ja yhteysongelmat sekä paremmat nopeudet, joita tarvitset nettipelaamiseen tai 4K-striimaukseen useammalla koneella yhtä aikaa.


Laajenna kantamaa Wi-Fi laajentimella

Wi-Fi laajentimen, tai Wi-fi repeater, voit tarvita tietyissä tapauksissa, esimerkiksi jos kodin langaton netti ei ylety kaikkiin tiloihin paksun seinän tai pitkän etäisyyden takia. WiFi-laajentimen avulla pystyt laajentamaan langattoman verkon kantamaa merkittävästi, siten että surffailu onnistuu vaivattomasti mistä tahansa. Pistorasiaan kytkettävä wifi-laajennin yhdistetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Laajentimen paikka valitaan sen mukaan, missä langattoman verkon kantamaa halutaan parantaa.


Mitä ottaa huomioon?

Iso osa onnistunutta verkonhallintaa riippuu verkkolaitteiden laadusta. Jos sinulla on ongelmia, kuten puskurointia striimatessa, viivästyneitä tiedostojen latauksia tai viiveettä verkkopelejä pelatessasi, harkitse verkkolaitteiden päivittämistä laitteisiin, jotka ovat yhteensopivia nykyaikaisen kodin elektroniikan kehittyneen tekniikan kuten Wifi 6 wifistandardin kanssa. Näin saat uusimmista laitteistasi kuten älytelevisiosta ja -puhelimista ja tietokoneista sekä pelikonsoleista kaiken irti.


Muut verkkolaitteet

Veikon Koneen verkkolaitteiden avulla saat taatusti netti-yhteyden toimimaan virheettömästi kodissasi tai toimistolla. Reitittimien lisäksi, meiltä löydät verkkoadapterit, kytkimet, ja modeemit.