Grillaus

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Grillit ja grillaustarvikkeet

Laadukkaat grillit ja grillaustarvikkeet

Etsitkö uutta grilliä mökille, kodin patiolle, parvekkeelle tai puutarhaan? Veikon Koneelta löydät grillejä ja grillaustarvikkeita eri hintaluokissa ja tarkoituksiin, tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta kuten Outdoorchef ja Tristar. Meidän valikoimasta löydät taatusti sinulle sopivan grillin että saat BBQ-juhlat käyntiin. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Grillit - kaasu, hiili ja sähkögrillit

Grillejä löytyy joka lähtöön ja tarpeeseen, pääasiassa hiili-, kaasu- ja sähkögrillejä. Valintaan vaikuttaa budjetin lisäksi myös kuinka paljon vaivaa haluaa nähdä ja kuinka usein suunnittelee grillaavansa. Grillejä löytyy myös eri kokoisina, joihin mahtuu eri määrä ruokaa, mikä kannattaa ottaa huomioon jos on tarkoitus grillata koko suvulle. Yleisimmät grillit toimivat tietenkin kaasulla tai hiilellä, mutta sähkögrilli sopii sisäkäyttöön.


Grillaustarvikkeet

Veikon Koneelta löydät kaikki tarvitsemasi grillaustarvikkeet kuten suojapeite, ritilänpuhdistaja, grilliritilä, pizza-alusta, pizzalapio, suojalautanen, puhdistusaineet ja muuta.

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.