Pelikonsolit

Veikolta löydät pelikonsolit ja pelitarvikkeet tosipelaajalle! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Pelikonsolit ja varusteet sohvapelaamiseen

Laaja valikoima pelikonsoleita ja varusteita Nintendolta, Microsoftilta ja Sonylta, Veikon konsolivalikoimasta löytyy jokaiselle pelaajalle sopivat laitteet. Nintendo Switch antaa pelata pelejä niin sohvalla kuin matkustaessa ja kun puhutaan salamannopeasta pelaamisesta ja upeimmista grafiikoista, Sony ja Microsoft ovat edelläkävijöitä. PS4 ja Xbox One ovat tulleet pelaajille tutuiksi vankalla pelivalikoimallaan ja luotettavalla tehokkuudellaan. Ja tietysti paljon hehkutetut PS5 ja Series X tulevat mullistamaan pelaamisen ja tarjoavat ennennäkemättömän nopeuden ja tehon, joten koskaan ei ole ollut jännittävämpi aika tutustua konsolipelaamiseen.


Ota kaikki irti pelikonsolista Veikon varusteilla

Kun olet ostanut pelikonsolin, harkitse myös konsolipelitarvikkeiden hankkimista entistä paremman pelikokemuksen luomiseksi. Esimerkiksi, kun ostat useampia DualShock tai Xbox ohjaimia, ystävät ja perhe voivat hypätä toimintaan mukaan moninpelien merkeissä. Latausasemat ja langattoman latauksen mahdollistavat lisäosat pitävät ohjaimet aina valmiina, kun taas sopiva kiintolevy lisää konsolin tallennuskapasiteettia. Ja jos pelaat ystävien kanssa verkossa tarvitset PS Plus tai Xbox Live jäsenyyden sekä mikrofonilla varustetut kuulokkeet, joilla pysyt yhteyksissä. Kuulokkeita on tietysti langattomina ja langallisina.


Televisiot ja pelituolit tosikonsolipelaajille

Uusimpia PS5 ja Xbox Series X/S konsoleita varten tarvitset myös vauhdissa mukana pysyvän television. Uudet konsolit tukevat niin 4K resoluutioita kuin HDR-tekniikoitakin, joten jotta saat enemmän irti konsolipelaamisesta tarvitset näitä tukevan television. Ja jos haluat kaikkein parhaimman pelikokemuksen pidä huolta, että televisio tukee uusinta HDMI 2.1 liitäntää sekä AMD FreeSync toimintoa. Voit myös hankkia Veikolta pelituolin tai pelinojatuolin nostamaan pelikokemuksen mukavuuden ylös sohvan nurkista.