Paristot

Veikon valikoimasta löydät myös paristot. Aina edulliseen hintaan. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Veikon Koneelta paristot kaikille laitteille.

Laadukkaat ja kestävät paristot

Veikon Koneelta löydät sekä ladattavat akkuparistot että kertakäyttöiset alkaliparistot. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Kätevät akkuparistot

Ladattavat akkuparistot ovat siitä käteviä, että niitä voi ladata aina uudestaan ja uudestaan. Tämä tekee käytöstä sekä taloudellista että ympäristöystävällistä. Kätevillä akkuparistojen latausasemilla voit ladata useita paristoja samanaikaisesti, mikä tarkoittaa että sinulla on aina valmiina odottamassa täyteen ladattuja paristoja. Latausasemilla voit ladata kätevästi yleisimpiä akkuparistoja, latausaseman mallista riippuen.


Perinteiset alkaliparistot

Perinteiset alkaliparistot ovat varma valinta jokapäiväiseen käyttöön, sillä ne sopivat tavallisimpiin leluihin, taskulamppuihin ja muihin kodin piensähkölaitteisiin, kuten tietokonehiiriin. Veikon Koneelta löydät sekä AA- että AAA-alkaliparistot erikokoisissa pakkauksissa. Tarvitsetko vain muutamaa paristoa vai 24 kappaleen paketin? Meiltä löydät sopivat pakkaukset erikokoisiin tarpeisiin.