Viinikaapit

Laaja valikoima viinikaappeja eri värisinä ja kokoisina - kalusteisiin tai vapaasti sijoitettavaksi. Parhaat merkit: Miele, Dometic, Festivo, Temptech... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Viinikaappi kätevästi netistä

Viinikaapilla saat täydellisen tarjoilulämpötilan ja varastoinnin viineillesi

Viinikaapit antavat viineillesi varmasti oikean lämpötilan ja turvallisen säilytystilan. Veikon Koneelta löydät erikokoisia energiatehokkaita viinikaappeja niin kalusteisiin asennettavina kuin vapaasti seisovina. Viinikaapin ei kuitenkaan ole tarkoitus olla vain tyylikäs koriste, vaan sen on myös toimittava moitteettomasti omaan tarkoitukseen. Kannattaa siis kiinnittää huomiota kaappien pullotilavuuteen ja ominaisuuksin kuten tärinän vaimennus, oven UV-suodatus, sekä hyllyjen materiaali. Veikon Koneelta saat luotettavat ratkaisut viinin säilytykseen valmistajilta kuten Temptech, Dometic, Elvita, Festivo ja Miele.


Viinikaappi täydelliseen tarjoilulämpötilaan

Yleisesti sanottuna voidaan katsoa, että on olemassa kaksi pääryhmää viinikaappeja. Niille, joiden tarkoituksena on tarjoilla viini oikeassa lämpötilassa, tarjoilukaappi on parhaiten sopiva vaihtoehto. Se toimii periaatteessa kuin tavallinen jääkaappi ja tällaisessa viinikaapissa viinejä ei pitäisi varastoida liian kauan.


Lämpötila-alueet viinikaapissa

Haluatko tarjoilla sekä punaista että valkoista viiniä oikeassa lämpötilassa? Silloin tulisi valita viinikaappi, jossa on kaksi erillistä lämpötila-aluetta, joka mahdollistaa eri laatuisten viinien varastoinnin niille sopivassa lämpötilassa.


Viinin varastointi viinikaapissa

Etsitkö viinikaappia viinien pidempi aikaiseen varastointiin ja säilöntään? Silloin sinun tulisi valita viinikaappi, jonka on suunniteltu toimimaan kuten viinikellari.


Paljonko viinikaappi kuluttaa sähköä?

Viinikaapin sähkönkulutus riippuu monista tekijöistä, kuten sen koosta, tehokkuudesta, käyttöasteesta, ympäristön lämpötilasta ja kosteudesta. Lisäksi eri viinikaapit kuluttavat eri määrän sähköä riippuen niiden ominaisuuksista, kuten esimerkiksi energialuokituksesta.

Kuitenkin yleisesti ottaen viinikaapin vuosittainen sähkönkulutus vaihtelee noin 100 - 500 kilowattitunnin (kWh) välillä. Tämä tarkoittaa, että jos viinikaapin teho on esimerkiksi 100 wattia, se kuluttaa noin 2,4 - 12 kilowattituntia kuukaudessa riippuen sen käytöstä ja ominaisuuksista.

On myös tärkeää huomioida, että viinikaapin sähkönkulutus voi kasvaa huomattavasti, jos sen ovi avataan usein tai sen lämpötila-asetuksia muutetaan usein. Lisäksi huono ilmanvaihto, liian korkea ympäristön lämpötila tai huono sijoituspaikka voivat myös lisätä viinikaapin sähkönkulutusta.


Hanki apua energiamerkinnästä

Aivan kuten tavalliset kylmälaitteet, viinikaappi käyttää myös energiaa ympäri vuorokauden. Viinikaapin energiatehokkuus vaikuttaa siten sekä omaan lompakkoon että ympäristöön. Energiamerkintä osoittaa viinikylmiön energialuokan ja siitä löydät myös tietoa äänenvoimakkuudesta sekä viinikaapin pullotilavuudesta. Myös viinikaappeihin on vastikään vuoden 2021 maaliskuussa tullut voimaan uudet energialuokat A-G:hen. Useimmilla kaapeilla uusi energialuokka on asteikon alapäässä jättäen runsaasti tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Viinikaapin tilaus ja asennus

Uutta viinikaappia ostaessa voit valita Veikon palveluista niin kylmälaitteen käyttöönoton ja asennuksen kuin tarvittaessa vanhan laitteen poisvienninkin. Näin viinikaappi tuodaan kätevästi suoraan kotiin ja pääset heti maistelemaan viinejä täydellisissä olosuhteissa. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos etsit viinikaappia juuri itselle sopivaan hintaan voit katsoa myös Veikon tarjouslehden, josta löydät viimeisimmät kodinkone- ja kylmälaitetarjoukset!