Valaisimet

Voit tilata valaisimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Valaisimet ja lamput netistä ja myymälöistä

Laadukkaat ja tyylikkäät valaisimet kotiin ja muualle

Etsitkö tiettyyn tilaan sopivaa valaisinta? Veikon Koneelta löydät valaisimia joka lähtöön ja tarpeeseen. Täältä löydät meidän tarjoamat valaisimet kuten kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, ja riippuvalaisimet. Kaikki valaisimet ovat tietysti luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Airam, Konstmide, Globen, Philips, Nordlux, Markslöjd ja muilta. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miten valita oikeat valaisimet?

Valaisimia löytyy todella paljon ja eri tarkoitukseen. Lähtökohtaisesti kannattaa valita valaisin sen mukaan minkä tunnelman haluaa luoda kyseisessä tilassa, sekä mitkä rajoitukset ja kiinnitysmahdollisuudet tila tarjoaa. Tyypillisimmät valaisimet ovat kattovalaisimet ja riippuvalaisimet, ja näitä yleensä löytyy jokaisesta huoneesta sillä ne toimivat yleisvalona. Lattiavalaisimella voit tuoda valoa mihin vaan ja mistä vaan.


Kattovalaisin tuo tyyliä ja valoa kotiin

Kattolamppu on perusta kodin valaistukselle ja toimii yleisvalona. Tästä syystä on tärkeää valita kattovalaisin joka sopii tilan tyyliin. Ripustettava kattovalaisin toimii erinomaisesti esimerkiksi ruokapöydän ylle tai olohuoneen keskelle, kunhan tila on tarpeeksi korkea. Vastaavasti litteät kattovalaisimet, plafondit ja spotit sopivat käytännössä kaikkiin tiloihin korkeudesta riippumatta.


Lattiavalaisin sisustuksessa

Lattialamppu on käyttöesineen lisäksi myös helppo tapa korostaa huoneen sisustusta. Käytännöllinen ja edullinen tapa täydentää huonetta ja valaista tiettyä osaa huonetta pehmeällä valaistuksella sillä lattialamput eivät kärsi samoista rajoituksesta kuin kattolamput. Päinvastoin, lattiavalaisinta voi helposti kokeilla eri paikoissa kunnes löytää sen oikean paikan esimerkiksi sohvan, nojatuolin tai sängyn vierestä. Lattiavalaisimen asentaminen ei edellytä enempää kuin johdon yhdistäminen pistorasiaan.


Pihavalaisimet ja koristevalaisimet

Veikon Koneelta löydät myös valaisimia erikoistarkoitukseen kuten pihavalaisimia, koristevalaisimia ja valosarjoja sekä valonauhoja. Koristele kotisi joulutunnelmaan meidän joulu-teemaisilla valaisimilla kuten valaistu lumiukko, joulutähti tai kynttelikkö. 

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.