Pölynimurit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat perinteiset langalliset pölynimurit

Imuroi kotisi nopeasti ja vaivattomasti pölynimurilla

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman pölynimureita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Bosch, Electrolux, Miele, Elvita ja OBH Nordica. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mitä ottaa huomioon pölynimuria ostaessa?

Kun valitset sinulle sopivaa pölynimuria kannattaa tietysti huomioida koko, tehot, ja äänitaso. Koska perinteiset pölynimurit eivät ole langattomia, ei tarvitse miettiä käyttöaikaa tai latausaikaa. Yleensä mitä kalliimpi sitä tehokkaampi ja hiljaisempi pölynimuri tulee olemaan. Paremmat mallit mahdollistaa myös enemmän säädettäviä osia, kuten kahvan kaukosäätö. Tämän lisäksi löytyy pölypussittomia ja pölypussillisia pölynimureita, suurta eroa ei ole paitsi että pussittomilla malleilla ei tarvitse ostaa pusseja.


Muut imurit Veikolta

Mikäli perinteinen pölynimuri ei sovi sinulle, meiltä löytyy myös runsaasti muita imureita mm. varsi-imurit, rikkaimurit, robottiimurit ja muut imuritarvikkeet. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.


Varsi-imurit

Varsi-imuri on nimensä mukaan varrellinen imuri, jolla on helppo imuroida paikoista joihin olisi yleensä haastavaa ylettyä. Varsi-imurit ovat kevyempiä kuin perinteiset imurit ja nykyään yleensä akulla toimivia, eli langattomia, suurin osa antaen noin 45 minuutin käyttöajan mikä riittää hyvin tavallisen kodin imuroimiseen. Latauspisteen voin asentaa helposti mihin vaan, esimerkiksi siivouskomeron sisälle jotta imuria ei tarvitse katsoa päivästä toiseen. Varsi-imurin tyypillinen latausaika on noin 3 tuntia.


Robotti-imurit

Älykkäät robotti-imurit tekevät siivouksesta helpompaa kuin koskaan, käännä vain robotti päälle ja istu alas rentoutumaan. Se tekee kaiken puolestasi. Veikon robotti-imuri valikoimasta saat niin suureen kuin pienempääkin tilaan sopivat robotti-imurit, jotka kartoittavat huoneet automaattisesti ja tarkasti ja jopa palautuvat takaisin latausasemaan kun lataus on vähissä. Sovellusohjauksen kautta voit säätää niin siivousaikaa kuin paikkaakin tarkasti. Veikolta saat robotti-imurit tunnetuilta merkeiltä kuten Roomba, iRobot, Xiaomi, Electrolux ja Elvita.