Veikon Koneen Black FridayVeikon Koneen Black Friday

 

Black Friday tulee taas!

 

 

Veikon Koneen Black Friday tulee taas 25.11.2022! Tarjoukset mahtavampia kuin koskaan aiemmin!

 

 

Black Fridayta odotellessa katso viikkotarjoukset

 

Tietoa Black Fridaysta

 

Black Friday -tarjoukset

 

Kattavan valikoimamme ansiosta myös Black Friday -tarjouksia on paljon, joten voit aloittaa jouluostokset ajoissa ja löytää budjettiin sopivat lahjat itsellesi ja läheisillesi. Osa Veikon Koneen tarjouksista on voimassa vain myymälöissä ja osa vain verkkokaupassa. Muistathan siis tutustua molempien tarjontaan sekä Black Fridayn että Cyber Mondayn aikana. Suurin osa tarjouksista on kuitenkin voimassa sekä verkossa että myymälässä.

 

Luvassa on koko perheelle sopivia reippaita tarjouksia ja tuotteita kaiken ikäisille ja kaikista tuotekategorioista. Myös kaikki Veikon Koneen liikkeet ympäri Suomen ovat mukana Black Friday -tarjouksissa. Suurin osa liikkeistämme on auki normaalia pidempään Black Fridayn aikana. Tarkistathan kuitenkin sinua lähellä olevan myymälän Black Friday -aukioloajat erikseen myymälälistauksestamme, koska ne vaihtelevat myymäläkohtaisesti. 

 


Black Friday -tarjoukset Veikon Koneella - luvassa mahtavia elektroniikkatarjouksia

 

Black Friday -alennukset ovat saatavilla maanlaajuisesti joko verkkokaupassa tai Veikon Koneen myymälöissä. Mikäli tuote on loppunut myymälästä, voit tilata sen verkkokaupastamme vaivattomasti esimerkiksi kotiintoimituksella tai noutaa ostoksesi toimipisteestämme, kun sinulle sopii! Isommissa ostoksissa, kuten kodinkoneissa, on mahdollisuus tilata kotiintoimituksen lisäksi myös asennus ja jopa kahden vanhan laitteen poisvienti. Veikon Koneen Black Friday -elektroniikkatarjoukset kattavat kaikki johtavat tuotemerkit ja kategoriat aina tietokoneista televisioihin ja älypuhelimiin. Lisää tarjouksia on saatavilla myös seuraavana maanantaina Cyber Monday -hinnoilla. Muista liittyä Veikon Koneen sähköpostilistalle, jotta saat tiedon uusimmista tuotteista ja tarjouksista myös Black Fridayn ja Cyber Mondayn jälkeen.

 

 

TV ja ääni

 

Televisiot, kaiuttimet, hifi-laitteet, kotiteatterit - Black Friday ja Cyber Monday ovat oiva mahdollisuus nostaa oman kodin viihdevarustelun tasoa. TV ja ääni -tuotekategoriasta löydät myös hienoja joululahjoja, kuten esimerkiksi laadukkaat vastamelu- tai lastenkuulokkeet.

 

Pienkoneet

 

Monipuoliset black friday -tarjoukset koko kodin pienkonetarpeisiin! Uusi keittiösi varustusta laadukkailla ruuanvalmistuksen tuotteilla tai sujauta uusi leivänpaahdin tai tehosekoitin pukinkonttiin. Myös esimerkiksi parranjokoneet ovat joka joulun hittilahja, jollaisen voit napata Veikon Koneelta jo ajoissa pakettiin!

 

Puhelimet ja GPS

 

Tutustu älypuhelintarjouksiimme jo ajoissa ja nappaa parhaat päältä. Verkkokaupassamme selaat helposti eri merkkien puhelimia - tutustu ominaisuuksiin tuotesivuilla ja valitse suosikkisi lukuisten huipputarjouksien joukosta. Ota Black Friday -älypuhelintarjouksemme seurantaan ja tilaa uutiskirjeemme, jotta saat jo etukäteen tiedon parhaista tarjouksista!

 

Tietokoneet ja tabletit

 

Tietokoneet ja näytöt ovat suosituimpien Black Friday -tarjousten joukossa joka vuosi eikä 2019 ole poikkeus. Ttietokonetarjoukset kattavat eri hintaluokkien tuotteet kaikilta merkeiltä aina pelikoneista lukiokoneisiin ja peruskannettavista työ- ja tehomalleihin. Vaihda lukiolaisen kone tehokkaampaan, varustele kotitoimistosi uudelleen tai päivitä perheen tabletit, black fridayn ja cyber mondayn aikana se käy edullisemmin!

 

Gaming

 

Pelikoneet aina pöytämalleista kannettaviin sekä kaikki tarvikkeet onnistuneeseen pelaamiseen löydät Veikon Koneelta - Black Fridayn aikana tarjoushinnoilla! Pelikoneet, -hiiret, -näppäimistöt, -kuulokkeet, -konsolit ja -tuolit, kaikki valmiina käyttöön Veikon Koneen verkkokaupasta tai lähimmästä myymälästä. Valikoimastamme löytyy myös erikseen SJ Gamingin testaamia ja suosittelemia tuotteita vaativille pelaajille. Ole nopea ja nappaa parhaat Black Friday Gaming -tarjoukset meiltä!

 

Kodinkoneet

 

Pyykin- ja astianpesukoneet, kylmälaitteet ja keittiöt muut koneet ovat usein kodin merkittäviä investointeja, joissa voit säästää isoja summia hyödyntämällä Black Friday -kodinkonetarjouksia. Ole liikkeellä ajoissa ja kartoita eri mallien ja merkkien tarjoukset ajoissa, jotta saat napattua juuri omaan kotiisi sopivat laitteet. Olipa hankintalistalla sitten isompi jääkaappi, johon joulukinkkukin taatusti mahtuu, tai uusi tyylikäs ja tehokas pesutorni kodinhoitohuoneen nurkkaan, kannattaa tarkistaa kaikki tarjouksemme molempina tarjouspäivinä.

 

Koti

 

Veikon Koneen kodin laitteiden ja tarvikkeiden valikoima ei jätä ketään pulaan vaan löydät taatusti laadukkaat ja helppokäyttöiset tuotteet. Paistinpannu joulupakettiin, uusi tehokas imuri siivouskaappiin tai vaikka robottiruohonleikkuri autotalliin kevättä odottamaan - kaikki black friday -tarjoushinnoilla. Niin pienemmät lahjaideat, kuten herätyskellot ja veitsisarjat, kuin arvolahjat kuten höyrypuhdistimet saat Veikon Koneelta Black Fridayn ja Cyber Mondayn tarjouksista - joulun paras kodin lahjavalikoima meiltä!

 

Mikä on Black Friday?

 

Black Friday on maailmalla suureen suosioon noussut shoppailutapahtuma, joka alkaa virallisesti kiitospäivän (Yhdysvallat - Thanksgiving) jälkeisenä perjantaina. Black Friday merkitsee jouluostoskauden alkamista ja se on yksi suurimmista shoppailupäivistä Yhdysvalloissa. Black Friday sijoittuu joka vuosi marraskuun 23.-29. Päivien väliin. Vaikka se ei ole virallinen lomapäivä missään maassa esimerkiksi Yhdysvalloissa monet työntekijät saavat silloin lomaa. Suomessakin Black Friday on tullut tutuksi ja monet tavaratalot, kaupat sekä nykyisin myös verkkokaupat liittyvät mukaan Black Friday -alennustapahtumaan. Black Friday -tarjouksiin valmistaudutaan usein jo kyseisen viikon alussa ja alennusrieha jatkuu myös seuraavana maanantaina, jota kutsutaan Cyber Mondayksi.

 

Mistä Black Friday sai alkunsa?

 

Sana “Black Friday” sai alkunsa ei-kaupankäyntimielessä Philadelphiasta 1960-luvulla, kun kaupungin poliisi kuvasi kaupungin motoristien ja jalankulkijoiden tukkimia katuja. Black Fridayta on myös käytetty kuvaamaan yhtä saman ajanjakson finanssikriiseistä. Shoppailumielessä Black Friday sai alkunsa myös 1960-luvulla, kun jouluostoskauden alkamista haluttiin tuoda paremmin esille. Sana “Black” tulee sen aikaisesta kirjanpitomenetelmästä ja viittaa myymälöiden siirtymistä punaisesta väristä (tappio) mustaan (voitto), kun ihmiset tulvivat jouluostoksille.

 

Miksi Black Fridaysta tuli niin suosittu?

 

Kun jälleenmyyjät huomasivat Black Fridayn mahdollisuudet vetää puoleensa suuria joukkoja ostajia alennuksilla, siitä tuli nopeasti suosituin ostospäivä jopa yli viime hetken joulualennusten. Nykypäivänä monet myyjät aloittavatkin Black Friday -alekuponkien, -sähköpostiviestien ja muun kampanjoinnin merkeissä jo viikkoja ennen varsinaista päivää. Black Friday on pitkä päivä myös kaupoille, jolloin myymälät yleensä avaavat ovensa aikaisemmin ja myös sulkeutuvat tavallista myöhempään. Nykyään Black Friday -ostoksia tehdään yhä enemmän myös verkkokaupassa, jolloin on helpompaa nähdä onko tuotetta vielä varastossa. Samalla välttyy kaupan edessä jonottamiselta kylmänä marraskuun aamuna. 

Copyright © 2021 Veikon Kone