Yleiskoneet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Yleiskoneet avuksi leivontaan ja ruoanlaittoon

Yleiskone on lyömätön kumppani keittiöön

Jos olet suuri kotileivonnan fani haluat varmasti varmistaa, että keittöstäsi löytyy paras mahdollinen yleiskone. Olitpa tekemässä muffineja, leipomassa kakkua tai esivalmistelemassa taikinaa täydellisen leivän tekemiseksi, yleiskone on ihanteellinen tapa varmistaa, että kaikki ainesosat ovat täydellisesti sekoitettu ja että saat herkullisen tuloksen joka kerta. Yleiskoneella vaivaat raskasta taikinaa sekä sekoitat, vispaat ja vatkaat, samalla kun itse nojaat lungisti taaksepäin tuolissa. Me Veikolla autamme sinua löytämään oikean yleiskoneen ja varusteet parhailta valmistajilta kuten Kenwood, Smeg, Ankarsum, Bosch ja KitchenAid. Katso myös Veikon tarjoukset tarjouslehdestä sekä tilaa uutiskirje, jotta tiedät parhaimmat tarjoukset niin monitoimikoneisiin kuin kaikkeen muuhun!


Suurleivontaan, sekoitukseen tai makkarantekoon?

Minkälainen leipuri tai kokki olet? Leivotko yleensä suuria leipiä tai pullia, sekoitatko pähkinöitä, jauhat lihaa tai ehkä jopa täytät makkaroita? Yleiskoneiden peruspaketit sisältävät yleensä sekoittimen, taikinakoukun ja vispilän. Lisäksi ostettavia lisävarusteita on saatavilla paljon. Mieti ennen ostoa mihin haluat käyttää laitettasi ja valitse tarvittavat lisäosat omaava kone tai osta myöhemmin Veikon yleiskoneiden tarvike -valikoimasta.


Hiljaiset yleiskoneet tyylikkäällä designilla

Yleiskone kannattaa sovittaa oman keittiön tyyliin jotta sitä kehtaa käyttää. Haluatko klassisen keittiöön sulautuvan valkoisen tai teräksisen yleiskoneen? Vai trendikkään mustan? Tai ehkä haluat tuoda persoonnallisuuttasi ilmi Smegin retromuotoilulla yleiskoneella? Anna makusi päättää! Jos olet herkkä äänelle, kannattaa tarkistaa myös yleiskoneiden äänitaso, koska ne voivat olla melko meluisia, varsinkin jos raskasta taikinaa valmistaessa.


Vahva moottori

Jos leivot usein suuria leivonnaisia ja työskentelet yleensä kaksoiserien tai raskaiden taikinoiden kanssa, joissa on paljon jauhoja, haluat varmasti etsiä yleiskoneen erittäin tehokkaalla moottorilla sekä isolla kulholla. Siten kone pystyy helposti vetämään taikinan ympäri roiskuttamatta nestettä tai levittämättä jauhoja.


Yleiskoneen tulee olla helppokäyttöinen

Kun leivot ja teet ruokaa, et halua ajatella liikaa vaan vain nauttia. Yleiskoneen tulee olla helppokäyttöinen, joten tarkista, että keittiökoneessasi on yksinkertaiset hallintalaitteet, helposti vaihdettavat osat ja helppo pestä. Useimmat yleiskoneiden kulhot ja lisäosat voidaan pestä astianpesukoneessa mutta kannattaa aina varmistaa asia.