Grillit

Voit tilata tuotteet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kaikki grillit

Laadukkaat grillit sisä- ja ulkokäyttöön

Etsitkö uutta grilliä mökille, kodin patiolle, parvekkeelle tai puutarhaan? Veikon Koneelta löydät sähkögrillejä, kaasugrillejä ja hiiligrillejä eri hintaluokissa ja tarkoituksiin, tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta kuten Outdoorchef ja Tristar. Meidän valikoimasta löydät taatusti sinulle sopivan grillin ja saat BBQ-juhlat käyntiin! Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Minkälainen grilli sopii sinulle parhaiten?

Grillejä löytyy joka lähtöön ja tarpeeseen. Valintaan vaikuttaa budjetin lisäksi myös kuinka paljon vaivaa haluaa nähdä ja kuinka usein suunnittelee grillaavansa. Grillejä löytyy myös eri kokoisina, joihin mahtuu eri määrä ruokaa, mikä kannattaa ottaa huomioon jos on tarkoitus grillata koko suvulle. Yleisimmät grillit toimivat tietenkin kaasulla tai hiilellä.


Perinteinen hiiligrilli tuo ruokaan herkullisen savun maun

Hiiligrilli on kieltämättä ammattilaisten valinta, selkeästi grilleistä monipuolisin ja antaa parhaan mahdollisen maun. Hiiligrilli on lähtökohtaisesti edullisempi kuin kaasugrilli mutta vaatii hieman enemmän kärsivällisyyttä sillä hiiligrillin sytyttäminen ja lämpeneminen kestää pidempään kuin kaasugrillin. Tämän lisäksi hiiligrilli edellyttää hiilen ostamisen sekä säilyttämisen. Tästä syystä hiiligrilli sopii hyvin heille jotka grillaavat kerralla paljon ja heille kulinaristeille joille yksinkertaisesti mikään muu paitsi hiiligrilli ei kelpaa.


Käytännöllinen ja nopea kaasugrilli

Kaasugrilli tarjoaa paljon joustavuutta. Se on täydellinen niille jotka grillaavat usein ja välillä pieniäkin määriä. Kaasugrillin sytyttäminen on vaivatonta ja grillin lämpeneminen kestää muutamasta minuutista varttiin, riippuen kuinka kuumaksi sen haluat. Kaasugrillillä voi helposti hienosäätää lämpötilaa ja liekin voimakkuutta.


Sähkögrillit sisäkäyttöön

Sähkögrillin avulla grillaat ilman savua ja grilliä voidaan käyttää eri pinnoilla, kuten esimerkiksi ruokapöydällä tai tiskipöydällä. Sähkögrilli lämpenee muutamassa minuutissa, ja on helppo siirtää sekä kuljettaa mukana eikä tarvitse miettiä kaasun tai hiilen loppumista. Sähkögrillin peseminen on myös huomattavasti vaivattomampaa verrattuna hiiligrilliin tai kaasugrilliin, sillä grillialusta voi pestä pesukoneessa.