Lemmikit

Voit tilata lemmikkitarvikkeet kuten koiratarhat ja kissan kiipeilypuut suoraan kotiin tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Parhaimmat lemmikkitarvikkeet Veikon Koneelta.

Lemmikkitarvikkeet Veikon Koneelta

Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja siispä myös tärkeitä ystäviä Veikolle. Veikon Koneelta löydät tarvikkeet lemmikeistä huolehtimiseen. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin.


Kissaystävälle tekemistä

Kissoille on luontaista kiipeillä ja seikkailla sekä käyttää kynsiään. Sisätiloissa tämä voi aiheuttaa päänvaivaa ja revenneitä verhoja, mihin paras ratkaisu on kiipeilypuu. Kiipeilypuussa kissat pääsevät turvallisesti rapimaan kynsiään ja seikkailemaan puun eri tasojen välillä.


Turvallinen seikkailu koiralle

Ulkoilmaelämä koiran kanssa on mukavaa puuhaa sekä tassuväelle että omistajalle. Vapaana pidettäessä on luoksetulokäskyn lisäksi erinomainen turvatoimi kirkasvärinen GPS-liivi, jonka lähettämän signaalin avulla voit tarkkailla ystäväsi sijaintia.